zanev 70 Публикувано Август 25, 2007 Публикувано Август 25, 2007 Здравейте на всички ..... май дойде време за следващия джем ...... и ето готов е .... напоследък съм на вълна стръг-стръг и вероятно и поради тази причина стана по тежичък ...... карай ..... китарите са записвани изцяло с Ревалвер МК2 , баса си е моя Ибанец SR505 , а барабаните са си Ездръмър ... не че има голям избор за други де ...... дано ви хареса и подтикне към шред фиести ...... айде стига проказки - ето го и джема http://media.putfile.com/Rock-Jam-7 ...... това е вариант с ритъм китара , ако обаче някой реши че иска той да си прави ритъма да се обади - ще постна вариант само с бас .. на този етап вариант без барабани не смятам да поствам ......... ... както и да е , джема е китарджийски , ама ако някой реши да прави вокали или клавишни - no problemo дето се вика ..... живи и здрави . Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Здравейте на всички ..... май дойде време за следващия джем ...... и ето готов е .... напоследък съм на вълна стръг-стръг и вероятно и поради тази причина стана по тежичък ...... карай ..... китарите са записвани изцяло с Ревалвер МК2 , баса си е моя Ибанец SR505 , а барабаните са си Ездръмър ... не че има голям избор за други де ...... дано ви хареса и подтикне към шред фиести ...... айде стига проказки - ето го и джема http://media.putfile.com/Rock-Jam-7 ...... това е вариант с ритъм китара , ако обаче някой реши че иска той да си прави ритъма да се обади - ще постна вариант само с бас .. на този етап вариант без барабани не смятам да поствам ......... ... както и да е , джема е китарджийски , ама ако някой реши да прави вокали или клавишни - no problemo дето се вика ..... живи и здрави . Цеко [/q Хохох пак ще полазим върху туй ново джемче само да се прибера в София че сам на море и ми я няма 7струнката тука да я поразцъкам - дет се вика Цитирай
shadow Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Джема е СУПЕР! Жалко че в момента нямам възможност да запиша При първа възможност ще драсна нещо. Цитирай
Daniel_V Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Яко! Тъпото е че не съм достатъчно добър да се престраша и да драсна нещо Цитирай
npokonu Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Яко!Тъпото е че не съм достатъчно добър да се престраша и да драсна нещо Какво значи не си добър? Не можеш да свириш бързо ли? И какво от това, свири каквото можеш, каквото ти е кеф Цитирай
JD Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Много кефи! Основният риф ми прилича на "Of Wolf And Man" от Metallica'91, зарибяващо. Нямам къде и как да запиша гласче Иначе точно ала Хетфилд си го представям... И малко Кийдис за свежест Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 аре ве хора,що не свирите???малко е бирата ли???аз сега го тегля да видим какви shits ще забъркам...че нямам идея още няма да е шред де ! ! ! Цитирай
Fashion Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Много хора му се канят на тоя джем и като най-несериозен първи ще се включа . Ето какво записах тая вечер само с китара и кубе: Цък Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 тъкмо загрявах пръстите и скъсах струна да го ева... абе май сложно ми идва на мен това,ама си имам идея... утре слагам ELIXIR-а и гледай какво става - запушвайте ушите че ще убия рибата с шум :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Цитирай
ultramega Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Много хора му се канят на тоя джем и като най-несериозен първи ще се включа . Ето какво записах тая вечер само с китара и кубе: Цък Много яко Евала за свирнята, а и тона много сериозен Цитирай
Fashion Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Ненко ,стига си се оправдавал със струните ами сядай да записваш. ultramega ,радвам се ,че ти е харесало . Цитирай
Delyan Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Morning Shred Драснах малко по първи петли ... някаде към десет ... десет и нещо Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Ей и аз реших да се включа тоя път Ето го тука моя shred не от раз изсвирено както се чува, и има няколко фалшиви ноти, ама аз принципно не свиря много тоя стил... е като за купона става айде обратно към дипломната работа Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 2, 2007 Автор Отговорено Септември 2, 2007 ... а така пичове , яко .. браво и на трима ви ..... време беше да се разчупи леда .... кефи ме че сте много различни и стилово и като концепция за звук ... бравос още веднъж Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Страхотни сте! Поздравявам ви и ще се включа когато се пооправя, че в момента съм с малко пострадала ръка...наистина сте забили супер яко! Цитирай
Recommended Posts