DILETANT Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 (Редактирано) E почакай малко де, този амп току що се появи, малко вероятно е да го има в БГ. Редактирано Август 25, 2007 от DILETANT Цитирай
Gregg Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Схематично едва ли ще има нови концепции, но поне най-накрая е направен както трябва - три отделни канала, със собствени контроли. Дано да са му сложили и истински чист канал. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Да, чух че чистия канал бил хубав...нали е Fender, все пак...първия, който ще има свестен драйв за тежка музика. Цитирай
chlen Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Ето едно рекламно видео - http://www.youtube.com/watch?v=7azTFAHyKOg Усилвателя се произвежда от фендер с марка EVH, та има голяма вероятност xxxx да го внесат след време, но при цена 2000$ в щатите не ми се мисли каква ще е цената в БГ Цитирай
Telerig Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 E хубаво ама не ми е ясно при това положение къде ще го изкара тоя нов гиър - концерти прави ли тази група и с кой вокал? Щото голяма дандания се вдигна с Гари Шъроун, че грамаден албум се задава преди време, преди това вдигаха дандания, че Рот се завръща за което излъгаха...нова китара правиха от Пиви незнам си кво си и накрая резултата беше плачевен според мене лично аз си купих албума оригинален и още съжалявам...айде сега поне нещо ново и стойностно да чуем с тия нови хави, че ми се е стегнала душицата за тая група вече..... Цитирай
Recommended Posts