selarent Публикувано Август 22, 2007 Публикувано Август 22, 2007 Обмислям възможността да се сдобия с още една любима да не ми е "самотно" JACKSON-чето Порових се да прочета някакви рецензии за този инструмент, но ще се радвам да чуя и вашето мнение - да бъда охулен или подкрепен - все е добре дошло преди да направя решаващата стъпка. Чудесно ще е ако пък някой е имал възможност да го пипне и да сподели... Ето спецификациите на този модел от сайта на B.C. Rich - ТУК Вие сте! Поздрави! Цитирай
jFog Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 RX3 e bolt on красавицата в случая е RX3T и е трю некче . първата я пипнах в един магазин и беше супер.. а RX3Т-то трябва да е булдозер от всякъде.. все пак аз не съм обективен щото сравнявам с бронз серията от която имам аз..така че.. не мисля че ше съжеляваш де. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Точно този модел го заглеждам от месец някъде из нета. . . Избирам си китара по-висок клас и честно казано никой не предлага екстрите на BC Rich: - neck through - ОРИГИНАЛЕН Флойд - адаптери Rockfield Mafia - PAF Pro, но с керамичен магнит. . . чудно - изчистен класически дизайн. . . Единственият кусур, който намирам е дървото - nato (eastern mahogany), ама все пак. . . за тая цена - перфектно. Даже не знам как са си вързали разходите - при положение, че само флойдът да си го купиш отделно е към 500лв. . . а цялата китара ти излиза 1600 - 1700. Единственият конкурент, който се сещам в този клас е Ibanez Xiphos, но той е със скапания Edge III флойд, боята му е малко прекалено гротескна, абе. . . ясно. Цитирай
Recommended Posts