Black Bird Публикувано Април 21, 2005 Публикувано Април 21, 2005 Къде в Бг може да се купят и пробват лампови ампове до 1200$ И какви марки. Благодаря ви! Цитирай
stratocaster Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 тъка в бургаския динакорд има един Фендер Делукс - пълна лампа. 2 бона Цитирай
Black Bird Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 тъка в бургаския динакорд има един Фендер Делукс - пълна лампа. 2 бона само не Фендер Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Фендер са добри!Много от техните модели приемат педали/камиончета много добре плус това имат класически чист саунд.Но това е само при условие че намериш правилниљ модел.3а каква му3ика ти трљбва? Владо Цитирай
synchu Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 тъка в бургаския динакорд има един Фендер Делукс - пълна лампа. 2 бона само не Фендер София - xxxx - Carvin -> Legacy (head + 4x12" cab )& MTS3200 (combo). Лошото е че не знам колко струват всъщност... В Благоевград - Икономов - си нямам представа дали имат лампови Маршали, като са представител на Маршал. Цитирай
Shagrath Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 дам тука коУегата synchu ме е изпреварил за Икономов ... не е зле да фърлиш един поглед и там ... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 тъка в бургаския динакорд има един Фендер Делукс - пълна лампа. 2 бона само не Фендер София - xxxx - Carvin -> Legacy (head + 4x12" cab )& MTS3200 (combo). Лошото е че не знам колко струват всъщност... В Благоевград - Икономов - си нямам представа дали имат лампови Маршали, като са представител на Маршал. моля те за цена на Carvin и на малкия модел Combo И ако може някой да пита за JSX Combo на Peavey дали внасят и ква е цената Цитирай
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ае хора! Ако ти изпратят от USA Амп 2х12. Тука какво става!? Нищо незнам ебаси... Какво ще се наложи да платя....къде как колко.... Същото и за Китара !? Плс някой имал ли е подобна разправия!? Цитирай
synchu Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ае хора!Ако ти изпратят от USA Амп 2х12. Тука какво става!? Нищо незнам ебаси... Какво ще се наложи да платя....къде как колко.... Същото и за Китара !? Плс някой имал ли е подобна разправия!? първо за ампа - ако никой не може да каже (а ние знаем че има некой 'ора дето могат) ще намина утре да проверя. Легасито с 4х12" е bone crushing в абсолютно буквален смисъл. Ако правиш внос и си намерил начин да стане по-евтино транспорта (защото за амп, който е поне 25-30 кила, каквито са тези с 2х12" аз като исках оферти транспорта беше от 300$ нагоре) трябва да си платиш мито и ДДС. Митото е около 5% върху стойността на стоката и върху цялата тази цифра 20% ДДС. В зависимост от това къде се получава тук в БГ, пристига в съответния клон на митниците и отиваш там да го освобождаваш. Ако не можеш да попълваш митнически декларация приготвяш и 10-20 кинта некой да я попълни - туряш пепел на половин-един ден (в зависимост от настроението на митничарите и другите чиновници през които минаваш) за разкарване из различните гишета на митницата и евентуално ако близо до митницата или в самата митница няма банков клон, за да платиш митото и ддс-то. ..и тва е . Цитирай
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 мале малеее То тая държава бая иска да лапа.... да не се окаже че още 500$ допълнително за царя трявба да дам като ми дойде един скромен Ампец от Юса Цитирай
synchu Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 мале малеееТо тая държава бая иска да лапа.... да не се окаже че още 500$ допълнително за царя трявба да дам като ми дойде един скромен Ампец от Юса за съжаление тва е минимума с който може да се измъкнеш Аз освен цената на ампа като добавих 5% мито и 20% ДДС и транспорта като сложих и излезе златен баси.... Иначе ми изтекоха очите по цените на амповете в ЮСА...Peavey Triple X за 900 $....:drool:.... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Добре в София продава ли се някъде Ibanez Jem и колко може би ще струва И от къде може да се видят цени на Carvin и Peavey...по точно JSX и Legacy и двете Combo модела Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Добре в София продава ли се някъде Ibanez Jem и колко може би ще струва И от къде може да се видят цени на Carvin и Peavey...по точно JSX и Legacy и двете Combo модела В Сф съм виждал един-единствен jem в магазин (аз ти споменах още тогава за него) - в Джаза, един jem555, черничък, Made In Corea обаче... В Dynacord имаше преди 2 седмици едно RG. Иначе - само Благоевград - Икономов. Цитирай
synchu Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Добре в София продава ли се някъде Ibanez Jem и колко може би ще струва И от къде може да се видят цени на Carvin и Peavey...по точно JSX и Legacy и двете Combo модела В Сф съм виждал един-единствен jem в магазин (аз ти споменах още тогава за него) - в Джаза, един jem555, черничък, Made In Corea обаче... В Dynacord имаше преди 2 седмици едно RG. Иначе - само Благоевград - Икономов. RG to ако ме не лъже паметта беше Престиж за 100-5-6-700 кинта...в Динакорд... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Добре в София продава ли се някъде Ibanez Jem и колко може би ще струва И от къде може да се видят цени на Carvin и Peavey...по точно JSX и Legacy и двете Combo модела В Сф съм виждал един-единствен jem в магазин (аз ти споменах още тогава за него) - в Джаза, един jem555, черничък, Made In Corea обаче... В Dynacord имаше преди 2 седмици едно RG. Иначе - само Благоевград - Икономов. как беше сайта му!? Цитирай
Recommended Posts