ProjectHamsterdam Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 И аз да потвърдя че го има този проблем, ама зависи от пачовете. Цитирай
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) ЕЕ, не е чак половин секунда. Ама всичките цифрови процесори, които съм пробвал, имат някакво прекъсване - реинициализират DSPто все пак. Затва се кефя на моя процесор - зарежда две банки едновременно, и с експрешън педала плавни фейдваш едната в другата Boss-овете правят същата работа. Редактирано Април 22, 2005 от Glacierise Цитирай
AXE Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Еми като е така ще си купувам направо POD пък Между другото моя процесор няма закъснение, или поне забележимо няма. Изключвам случаите когато оператора му се забави да смени блендата Цитирай
DILETANT Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Аз също имам V-amp 2 и такова досадно прекъсване на звука има. Това му е най-големият недостатък на този процесор. Иначе смятам че с него след малко връткане на настройките може да се докара приличен звук. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ... явно темата е безсмислена... ...или по скоро някои от коментарите в нея... Или направо да обобщим с "някой хора във форума" Щурме, ти си зарибител за вехти наци-идеи, ха-ха-ха!.... :hello: AXE-неца да не се сърди; поздрав - Saxon, We'll be rocking together :violin: Пропуснал съм личните си наци идеи някъде Нищо де Ще се възроди фашизма и ще унищожа всички брадви хахакз стига офтопикз Цитирай
black_waltz Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 аз бича на В-АМП 2 , от 2 седмици насам нещо му беше станало и имаше около 1 сек прекъсване придружено с гаден шум когато сменям ефекта, ама ся го ресетнах(в книгата пише как) и всичко се оправи, даже ми се струва че е по-бърз от преди сега като сравнявам прекъсването не е по-голямо от на които и да е друг процесор на които съм свирил(разни зуумове) Цитирай
stratocaster Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 аз бича на В-АМП 2 , от 2 седмици насам нещо му беше станало и имаше около 1 сек прекъсване придружено с гаден шум когато сменям ефекта, ама ся го ресетнах(в книгата пише как) и всичко се оправи, даже ми се струва че е по-бърз от преди сега като сравнявам прекъсването не е по-голямо от на които и да е друг процесор на които съм свирил(разни зуумове) пак ще черпиш Цитирай
Recommended Posts