Jump to content
Българският форум за музиканти

Help!Ех това настройване!...


Valnyr

Recommended Posts

  • Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Еми понеже моя телефон е дърт и за него съм 100% сигурен. Ама тея по-новите може сигнала им да някакъв друг тон. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Вдигате слушалката и сигналът често е ЛА...

Ама колко често? И само в сряда ли? :greenball:

 

той сигнала не беше ли сол или сол# нещо такова май.... ама не става за настройка, поне при мене не върши работа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха момчета голямо писане паднало тука.Ама най-важното кухарката е все така настроена :)<_< което е най-важното гледах там некаф пич се оплаква малко Guitar Pro-то тунера еми малко бъгаф ама като няма друг тва :icon_shithappens: другия момент ;) дето нагласяш само една струна аз викам само 6-та и после надолу (поправка искам да вметна дето някой викаше "нагласяш да звучат заедно" да да октава....) натискаш здраво 5-то прагче и то е ЛА :icon_shithappens: и така надолу до високото МИ :) само за СИ май беше 4 прагче на 3 струна(сол).Та както и да е ще се изучим а тва най-важно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха момчета голямо писане паднало тука.Ама най-важното кухарката е все така настроена :):o което е най-важното гледах там некаф пич се оплаква малко Guitar Pro-то тунера еми малко бъгаф ама като няма друг тва :) другия момент ;) дето нагласяш само една струна аз викам само 6-та и после надолу (поправка искам да вметна дето някой викаше "нагласяш да звучат заедно" да да октава....) натискаш здраво 5-то прагче и то е ЛА :) и така надолу до високото МИ :) само за СИ май беше 4 прагче на 3 струна(сол).Та както и да е ще се изучим а тва най-важно :)

 

 

:rolleyes::) Браво бате, вече си се изучил, ще дойда да ми стройнеш мойта китара и ще черпиш бира ако не успееш. Пък аз да взема най-накрая да я видя тая твоя талпа, че само се оплакваш пък си мисля, че "проблемът не е в нашите телевизори" :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ла 440 (A 440Hz) е стандарт, и е приет някъде през 30-те години на миналия век.

Моят телефон е дженеръл електрик и е от нулевите години на тоя век и тона е сол# ! За телефоните преди 70 години нищо не мога да кажа, още повече че такъв не съм виждал, камо ли пипал... :thumbup:

 

Та така за стандартите... :thumbdown:

 

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много конструктивно го давате - нямам думи! Тя темата май стана за затваряне - всички взеха да пишат, каквото им падне вътре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.