stanbog Публикувано Август 21, 2007 Публикувано Август 21, 2007 (Редактирано) с едно приятелче записваме от време на време такива неща за удоволствие. надявам се да ви хареса (поне малко ). не очаквайте нещо професионално, но всички коментари са добре дошли! Larystan Blues за малко да забравя: солата са - Лари, аз, Лари, аз. Редактирано Август 21, 2007 от stanbog Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Кефи от всякъде! Разкажи повече за това с какво е писано. Цитирай
stanbog Отговорено Август 21, 2007 Автор Отговорено Август 21, 2007 радвам се че кефи! ами значи... с него не сме се и виждали дори, а само по нета комуницираме, но му знам гиър-а, та мисля че солата ги е записвал с мексикански Fender Tele Thinline със Seymour Duncan Alnico през Line6 POD в лайн-ина. моите сола са записвани с Charvel San Dimas (DiMarzio Еvolution neck, Super 3 bridge) през Digitech RP200А директно във входа на микрофона (нямах друга възможност и затова звучи доста... абе лошо). а иначе бекинг трек-а беше готов. не знам дали точно това те интересуваше? Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Да точно това исках да знам. Благодаря! Ще се радвам да чуя още неща. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Браво бе! Много е добро парчето! Цитирай
stanbog Отговорено Август 27, 2007 Автор Отговорено Август 27, 2007 тенкю вери мач! ще пускам още парчета като има готови щом се намират фенове Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Пускай, пък един ден като издадеш албум да почерпиш! Цитирай
stanbog Отговорено Август 30, 2007 Автор Отговорено Август 30, 2007 малей... що се обрече сам на такова дълго чакане? хахаха Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Че що бе? :recourse: Парчето е готино! Ако продължавате така нищо чудно да скриете шайбите на изпълнителите в днешно време! Цитирай
Recommended Posts