kkertev Публикувано Август 20, 2007 Публикувано Август 20, 2007 Тъй като вече в България могат да се закупят тези марки китари,бих искал да попитам,за класове над 1500лв. тоест,притежавал съм някой от китарите марка ibanez,искам да разбера и за останалите две гореспоменати марки jackson-ESP. или най-образно казано:свиря от готикметал до хард рок, препоръчайте ми китара от тези марки-ibanez-jackson-esp. и дайте впечатления за тях. Благодаря ви предварително!!! Цитирай
sevenstring Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Тъй като вече в България могат да се закупят тези марки китари ... Кой продава ESP??? Цитирай
kkertev Отговорено Август 20, 2007 Автор Отговорено Август 20, 2007 Тъй като вече в България могат да се закупят тези марки китари ... Кой продава ESP??? visiarts Цитирай
sevenstring Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Кофти. На такива цени и аз мога да ги продавам, майтап няма - ще ги поръчвам една по една от щатите, ще си плащам транспорта, митата и ДДС-то като поп и пак ще съм на 20% печалба! Като изключим тази преодолима неприятност (както разбрах от един колега, дори от Германия излизало по-евтино), аз гласувам за ESP! Цитирай
shtur4o Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Здравей! Имам Jackson RR3 Pro Series, който е в ценовия клас който те интересува. Лично аз най-много му харесвам адаптерите - Seymour Duncan.Ако досега не си пробвал такива ще останеш много приятно изненадан - невероятен тон, стават за всякаква музика. Друго специално за този модел - позволява невероятно нисък action (струните са почти като нарисувани върху грифа) без никакъв fret-buzz. Спомена , че имаш впечетления от Ibanez. Kакво ти харесва и какво не в тях и какво търсиш в Jacson и ESP? Каквито конкретни въпроси имаш за моя модел - питай. Каквото и да си харесаш и избереш в този ценови клас и от тези фирми мисля че ще има якоооо Цитирай
Recommended Posts