Daniel_V Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 (Редактирано) Ааа незнам... аз не разбирам нищо... аз съм малък и с нищо не съм се занимавал досега и само на тъпи игрички съм играл. Редактирано Август 26, 2007 от cRyStaL_gUiTaR
Evtim Djerekarov Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Слагал ли си някога позиции? Каза имаш апаратура - за добър резултат принципно трябва специална пресичка за позиции, както и приставки за нея с различен радиус. Може и с гумен чук, но резултата не е същия, з и трябва да си подготви човек прагчето преди да го сложи.
Daniel_V Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 Ти май не разбра намека. Спокойно ще се оправя. Всички китари който имам аз съм им сменял праговете. Браво че разбираш но не е нужно да изтъкваш че ти знаеш и да ме ядеш за годините ми. Айде поздрави и стига писахме едно и също. Като я почна ще има снимки и ще направя тема. Сега е безсмислено всички "разбирачи" да ме нападат за тва че съм решил да си направя още една китара. С разликата че този път ще е на Ибанез копие, а не на Фендер. Айде стига с безсмислените мнения. Пак ще го кажа...щом съм тръгнал значи знам къде искам да стигна.
vlex Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Oк хора, апелирам да спрем да даваме акъл! Като иска пича да кълца - да кълца! Матриала си е негов, инструментите са си негови, акъла и пръстите са си негови! Ако стане еваллата! Дай боже пича наистина да не срещне трудностите, които всички ние сме срещнали и да направи отраз невероятна китара от висок клас за 5 цифрена сума... Затва викам модовете да локнат и да няма повече коментари по темата... То се е видяло, че пича разбира всеки опит някой по-опитен да му даде акъл, като изтъкване на възможностите... Аз не го възприемам така, нито тук нито в моите теми, но щом той го възприема тъй да бъде! Ае со здраве, со благо и со много китарлък! Поздрави, Влад
MDFk Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 С този високомерен и самоубеден тон далеч ще стигнеш! Айде успех! Темата се затваря.
Recommended Posts