qillara Публикувано Август 17, 2007 Публикувано Август 17, 2007 търся мнения за юЗБ саундкарта???/ Цитирай
vhcs Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 аз имам Ему 0202USB и си върши работата за която е предназначена - по принцип правят това за което са предназначени. Не знам какво очакваш да чуеш Цитирай
f1_sound Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 vhcs много добре ти каза има един проблем обаче при усб - тата носи им се слава че са нестабилни като платформа за работа Иначе и аз имам един стар таскам юс 122 който си го пазя макар че от доста време вече не го ползвам /за6то ли го пазя още / новите незнам как се държат и не коментирам но принципно съвет от мен ако можеш избягвай юсб за интерфейс Цитирай
yamaha Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 @qillara, самия начин по който си озаглавил темата с едно голо "помогнете" (с малка буква) и после в темата "търся мнения за юЗБ саундкарта???/" най-малкото показва несериозно отношение към колегите тук, а и дори външно изглежда като "дай сега малко да си полафим за юЗБ картите, пък ако може и по една бира да донесат..." Избери си няколко модела USB карти и питай за предимствата и недостатъците им. Щото така най-общо да си приказваме без да знаем какво имаш, с какво се занимаваш...просто няма смисъл...някой ще ти каже, че с USB няма да може да отваряш много канали наведнъж, друг веднага ще се обади, че това беше само при 1.1, а при 2.0 вече не е така....За да не си чешем езиците - питай по-конкретни неща и давай малко повече информация. Цитирай
Recommended Posts