Holly Dolly Публикувано Август 17, 2007 Публикувано Август 17, 2007 Здравейте, онзи ден бях в магазина на xxxx и се зарадвах, когато открих добър асортимент на китарни говорители с марката Celestion. Цената им е добра, но ме притесни следното нещо: Говорителите нямат Chassis date codes на тях. Вижте ТУК за повече инфо от страницата на Celestion. От долното прозорче изберете Chassis date codes. Питам аз това оргинални Celestion ли са????? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 ...Питам аз това оргинални Celestion ли са????? Еми който е пазарил оттам да провери и да си каже. Аз довечера ще погледна моя, който е донесен от Англия и също ще докладвам! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Знам ли... От там купихме за подарък на китарягата ми един G12T-100 (май така беше модела) и си свири супер,не съм го проверявал за номера. Цитирай
metalhammer Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 (Редактирано) Имам G12T-100 от РФ пише Ипсуич Ингланд на него - чесно казано не ме интересува къде е правен - звучи доволно добре! Едит: Не очаквай да намериш на сайта на селешън всички модели - силно редуцирани са, а и сайта не е обновяван скоро. Примерно G12T-100 на сайта е G12T 'Hot 100' и емблемата на магнита е друга. Друг пример имам стар селешан мисля g12L 50 на сайта е Rocket 50 пак с различно лого ! Редактирано Август 21, 2007 от metalhammer Цитирай
bigjav Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Взех си два от Райзинга и е вярно, че не пише на рамката им така, както страницата на Celestion упътва. Това съвсем не означава, че не е написано. Написано е и още как, на стикера с данните на говорителя, залепен на магнита. Така че, всичко си е ОК с говорителите........ поне при мен. Поздрави! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 ...Написано е и още как, на стикера с данните на говорителя, залепен на магнита. И моят от ЮК е така. Най-вероятно са си съвсем ориджинал. (освен ако не са еднакви ментета всичките) Цитирай
Recommended Posts