don_pepinio Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Ей язруде,пак си избухнал нещо! Много свириш бе човек бах мааму... Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 .... бравос и от мен .... добре се е получило - и идеята харна , и свиренето , че и саунда един стегнат и компактен станал , та както казах бравос .......дай боже всекиму дето се вика .... ама не дава Цеко Цитирай
yakiya Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Арно е.Ма като,че още малко трееше да разтриеш китарката с некой бърз арпеж и малко с Floyd-а.Еваларка! Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 звукът кефи,но като композиция ми доста еднообразно,липсва развитие от какъето и да е сорт и хармонийката ми бледнее. ама знам ли днеска не съм много в час с квото и да е,така че повредата може да е в моя телевизор( за истинския дето ми е в стаята съм сигурен че се прецака оня ден) като завършек-завиден звук и техника. поздрави!!! Цитирай
Грация Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Като слушам имам чувството, че си го записал от първо изсвирване! Не, че се учудвам и не знам как свириш, но за пореден път съм възхитена! Усмивки! Цитирай
BlueZone Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Абе Деляне, ти пак изринА жълтите павета бре... Tony MacAlpine, Marty Friedman и Jason Becker направо си ги пратил в сладкарницата... Цитирай
noti4ka Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 На мен нещо не ще да ми се отвори.. Цитирай
Delyan Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Благодаря ви много за мненията и критиката @noti4ka, фикснат проблема с линка. Не бях доволен много от качения микс и направих нов. Важи си първоначалния линк. Цитирай
jFog Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 кефи,мелодично и запомнящо . има ли ефект за полифонията или си го свирил на два пъти? много харно звучи, Цитирай
joanadakel Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Ако те интересува едно скромно мнение - страхотно е! И звук, и изпълнение... Мислиш ли да го доразвиваш? (с вокали/ други инструменти...?) Цитирай
Delyan Отговорено Август 21, 2007 Автор Отговорено Август 21, 2007 10x jFog, joanadakel! Няма ефект за полифония, основните теми са свирени на два гласа - едната почти през цялото време на октави , а другата общо взето на терци (ба*и обяснението ). Иначе за развиване ми се въртят разни идеи за клавирчета евентулно, но вокали едва ли Цитирай
Recommended Posts