Goth Thug Публикувано Август 15, 2007 Публикувано Август 15, 2007 Здравейте всички. От известно време преглеждам какво си пишете тук, и се престраших да се регна и аз. С няколко думи, казвам се Боби, на 17 години съм от София. В момента съм 11 клас в една гимназия по електроника в София От месец успявам да си плащам уроците по китара и супер много се кефя, много ми е интересно. Слушам предимно метъл във всичките му форми и разновидности. Любимата ми група са Marilyn Manson от където се и вдъхнових и запалих по китарата(гледах на концерти Twiggy, John5 и Skold). Досегашни проекти няма за жалост. С 2 думи за мен, еми почти нормален тийнейджър. Цитирай
zazinka Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 айде здравей и аз се пиша като теб тинейджър защото съм на твоите години пък и с китарката съм нова така че да дерзаем пожелавам ти упоритост с музиката и нека ти носи удоволствие най вече наздраве по случая Цитирай
noti4ka Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Добре дошъл и приятно прекарване във форума Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Здрасти и от мен и аз съм новичка.. но тук хората са супер, така че смело напред и успех с китарата : Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 Мерси на всички. Упсех и на теб Цитирай
stratocaster Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 stratocaster написа: менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл И нашите така казваха преди 5 години, когато обявих публично, че ми е идол. И все още се надяват да ми мине Цитирай
villy Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Евала хора,много ме радвате!!! От:поредният менсън фен(май така се очертава) Цитирай
TrumpetNick Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Goth Thug написа: stratocaster написа: менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл И нашите така казваха преди 5 години, когато обявих публично, че ми е идол. И все още се надяват да ми мине Надеждата умира последна Добре дошъл и от мен! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Добре дошъл и успех във всички начинания!!! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Цитирай
villy Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 A-L-A-D-I-N написа: Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Да то имаше и слух че е извадил окото на приятелката си за същата тая дейност ама тва са си пълни глупости ако питаш мен Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 A-L-A-D-I-N написа: Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Да и си беше отрязъл палеца на крака за да си....... Глупости Иначе мерси на всички за посрещането :> Цитирай
Recommended Posts