Goth Thug Публикувано Август 15, 2007 Публикувано Август 15, 2007 Здравейте всички. От известно време преглеждам какво си пишете тук, и се престраших да се регна и аз. С няколко думи, казвам се Боби, на 17 години съм от София. В момента съм 11 клас в една гимназия по електроника в София От месец успявам да си плащам уроците по китара и супер много се кефя, много ми е интересно. Слушам предимно метъл във всичките му форми и разновидности. Любимата ми група са Marilyn Manson от където се и вдъхнових и запалих по китарата(гледах на концерти Twiggy, John5 и Skold). Досегашни проекти няма за жалост. С 2 думи за мен, еми почти нормален тийнейджър. Цитирай
zazinka Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 айде здравей и аз се пиша като теб тинейджър защото съм на твоите години пък и с китарката съм нова така че да дерзаем пожелавам ти упоритост с музиката и нека ти носи удоволствие най вече наздраве по случая Цитирай
noti4ka Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Добре дошъл и приятно прекарване във форума Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Здрасти и от мен и аз съм новичка.. но тук хората са супер, така че смело напред и успех с китарата : Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 Мерси на всички. Упсех и на теб Цитирай
stratocaster Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл И нашите така казваха преди 5 години, когато обявих публично, че ми е идол. И все още се надяват да ми мине Цитирай
villy Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Евала хора,много ме радвате!!! От:поредният менсън фен(май така се очертава) Цитирай
TrumpetNick Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 менсън и нормален.....2 взаимноизключващи се думи ще те потресе още малко и ще излезеш от пубертета иначе добре дошъл И нашите така казваха преди 5 години, когато обявих публично, че ми е идол. И все още се надяват да ми мине Надеждата умира последна Добре дошъл и от мен! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Добре дошъл и успех във всички начинания!!! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Цитирай
villy Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Да то имаше и слух че е извадил окото на приятелката си за същата тая дейност ама тва са си пълни глупости ако питаш мен Цитирай
Goth Thug Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 Здравей и от мен ,аз също съм фен на Мерилин Менсън. Имаше слух че си бил махнал оперативно най-долните ребра зада може да се навежда повече надоло и извършва с уста една дейност върху някои интересни свои органи. -така и неразбрахме да ли е вярно. Да и си беше отрязъл палеца на крака за да си....... Глупости Иначе мерси на всички за посрещането :> Цитирай
Recommended Posts