Rattlehead Публикувано Септември 27, 2004 Публикувано Септември 27, 2004 Еми другата седмица тръгвам на уроци по акустична, че нещо сам много бавно става :? И си мисля докато карм уроците да си подрънквам сам и на баса. Та мислите ли, че трябва да карам уроц по акустична, щото на мен честно казано много не ми се занимава (ще трябва да свиря разни класически хави, не че нещо, ама не ми се нравят) :?: Цитирай
AXE Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 Ако не те кефи това което ще свириш по добре си намери други уроци. Или най малкото ходи известно време докато научиш някои основни неща и после се гърчи сам и/или с някоя школа. Извода е да свириш неща които тебе те кефят. В противен случай ентусиазма ти много бързо ще изстине. От друга страна е добре в началото някой опитен да те светне, за да не ти се налага да откриваш топлата вода :wink: Цитирай
Rattlehead Отговорено Септември 27, 2004 Автор Отговорено Септември 27, 2004 Да. И аз си мислех да направя някоя подобна мизерия Цитирай
The Crow Отговорено Септември 27, 2004 Отговорено Септември 27, 2004 определено трябва да направиж такава мизерия :guitar: Цитирай
Storm Warrior Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Според мен на колкото повече уроци ходиш - толкова по-добре! Цитирай
AXE Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Според мен на колкото повече уроци ходиш - толкова по-добре! Според мен пък не :!: Ако ходиш на много уроци няма да насмогваш за всички и в резултат нищо няма да постигнеш. А и какъв е смисъла да учиш нещо което не те кефи :?: Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 След години ще видиш, че дори малкото, което си научил от уроците, на които си ходел, ще ти е от полза, дори и навремето самите уроци да са те дразнели много. Казвам го от личен опит. Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 Добре бе, YtseJam, цитатът на Zappa е много як Цитирай
thurston Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 пуши цигари и пий повече бири и ще се научиш... майтап, бе! стига киснал в нета, ми бегай на нотите!!!!!!!!!!!!!!!!1 :killyou: Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Аз лично съм много доволен от уроците по класическа китара и мисля да си продължа поне още 1-2 години. А за бас уроци съм мислил но за сега мога и сам да се справям. Може би след като спра класическите занимания.........абе ,ще видим. Но това което мога да кажа и да покажа е как подреждам степента на удоволствие по време на свирене на различните видове китари :violin: :guitar: 1. бас 2. класическа 3. електрическа Правете си изводи! Цитирай
first_date Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 абе уроците като цяло 6е ти помогнат много според мене. А тва 4е не ти се занимава не е яко,6тото ако иска6 да постигне6 не6то трябва яко да блъска6 :guitar: Цитирай
rocka_rolla Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 След години ще видиш, че дори малкото, което си научил от уроците, на които си ходел, ще ти е от полза, дори и навремето самите уроци да са те дразнели много. Абсолютно вярно!!! То и на акустичната китара можеш да свириш пиеси, които ти харесват :guitar: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Акустична или класическа китара имаш предвид? Щото ако става дума за класическа китара - хич не се ослушвай! Ще научиш нотите, ще научиш свиренето с пръсти, ще научиш техники, които няма да знаеш ако свириш само на електрическа китара или бас...абе струва си! Дори Trey Azagthoth е почнал с класическата китара - прави си изводите. Ако питаш откъде знам - като бях на 11 наште ме записаха на уроци по класическа китара. Ходих само 2 години, но помня много от нещата, които съм научил и наистина са ми били от полза, да не говорим, че после е голям кеф като минеш на електрическа. Не че е по-лесно, аз даже имам грешна постановка на дясната ръка като свиря с перо, но това на никого не пречи - един вид всичко е позволено, стига да върши работа. Така че хич не се чуди!!! Цитирай
victor_wooten Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Акустична или класическа китара имаш предвид? Щото ако става дума за класическа китара - хич не се ослушвай! Ще научиш нотите, ще научиш свиренето с пръсти, ще научиш техники, които няма да знаеш ако свириш само на електрическа китара или бас...абе струва си! Дори Trey Azagthoth е почнал с класическата китара - прави си изводите. Ако питаш откъде знам - като бях на 11 наште ме записаха на уроци по класическа китара. Ходих само 2 години, но помня много от нещата, които съм научил и наистина са ми били от полза, да не говорим, че после е голям кеф като минеш на електрическа. Не че е по-лесно, аз даже имам грешна постановка на дясната ръка като свиря с перо, но това на никого не пречи - един вид всичко е позволено, стига да върши работа. Така че хич не се чуди!!! Има ли някой да търси Джаз басист? Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Има ли някой да търси Джаз басист? Ау!!!Аз не(още?), но определено ме радваш само с факта, че си!!!ТАКИВА басисти му трябват на света!!! :inlove: Цитирай
Recommended Posts