Spaz Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 зимайте зеления мапекс от динакорд и бегайте с 3 тома е зеления 1100 леа е без пари Цитирай
bojkata Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 сонор-а е от форса ,а мапекс-а от drumcentur-а на yamaha да не те притесняват малките томове - аз си зех същия сонор със същите размери като мапекс-а в форса са го има и черен сонор с тея размере дето си дал ,има и с размерите на мапекс-а в кърваво червено - мн яки. чудни барабани са.само кожите са верно за смяна... Цитирай
pantommind Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 зимайте зеления мапекс от динакорд и бегайтес 3 тома е зеления 1100 леа е без пари Абсолютише.И двата сета са китайска сглобка,ама тва по бива.Сонора е ебати ташака. Цитирай
Egon Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Абе не знам, томове - хубаво, ама касата...абе той човека да седне, да види. Зависи и какъв стил свири бандата, аккто и какъв е личният стил на свирене на самият барабанист. Така че действайте, много мнения се чуха тука Цитирай
GroOveR Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 (Редактирано) Да явно Mapex-а е по-добър в случая Редактирано Август 15, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
zazo Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Mapex-a не съм го виждал, но сонорите в xxxx ги гледах много щото почти се бях навил, точно за ниската серия. Според мен не си заслужават парите, само за да ги извадиш от кашона. За тия пари по-добре нещо на старо, само че може да отнеме бая дебнене и оглеждане. Цитирай
FeramonD Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 Благодаря на всички за мненията. Обаче се оказа че сонор има и с размера на мапекс-а единствено е без столче. Та в общи линии е само до това кои според вас са по качествени като марка защото сетовете явно може да са аналогични като конфигурация. Мерси пак Цитирай
Brujerizmo Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Благодаря на всички за мненията. Обаче се оказа че сонор има и с размера на мапекс-а единствено е без столче. Та в общи линии е само до това кои според вас са по качествени като марка защото сетовете явно може да са аналогични като конфигурация. Мерси пак ами да ти кажа в един и същ диапазон от цени продуктите на различните марки са сходни като качество и като клас на самия продукт...аз имам такъв MAPEX взех си го скоро и със едни кожи remo pinstripe ми звучат точно както си ме кефи.Аз също свиря по тежка музика и не съжалявам че избрах MAPEX-a самоче snare-a ми е black panther 12" защото това дето е в сета не ми хареса как звучи и го смених...между другото касата на тоя MAPEX е мн яка ! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Аз съм за Sonor-a ,за MAPEX още имам болезнени спомени от тия шитки,но естествено трябва да се чуят за да се прецени кой от двата сета които си дал звучи най-добре. Sonor-a като че ли не е много добър с тази касичка за джаз,но пък MAPEX-a с тоя дизайн нестaва за метъл,.... в най-добря случаи за Елтън Джон нагости на Мъпет-шоу. Цитирай
Strori Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Човек не знам къде пише, че касата е 18". Гледах сета в Райзинг-а, даже мисля да го взема, и останах с впечатлението, че е с 20" каса. Което се потвърждава и от тук- http://shop.kirstein.de/shop/default.aspx?...;utm_medium=cpc и от тук http://www.sonor.com/cgi-sys/Sonor_FE/sono...&yapb-id=nc Но има вариант и с 18" каса- http://www.sonor.com/cgi-sys/Sonor_FE/sono...&5apb-id=nc Та не знам какъв е този във Форса. Но мисля, че ако беше осемнайска щеше да ми направи впечатление. Проверете пак и питайте на място. Цитирай
joto Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Този сонор който аз съм виждал в технополис на щанда на xxxx е с 20" каса и ми направи впечатление 10-ката звучеше страхотно за класа и кожите с които е. Като цяло ниските серии са еднакви на всички марки. А и трудно се преценя с тези кожи ,особено касите .Между другото на QR серията механиката е по-добра от 507 .Окончателно ... за мапекса . Цитирай
bojkata Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 абе има с 20" каса sonor във форса Цитирай
Recommended Posts