CrystallineDry Публикувано Август 14, 2007 Публикувано Август 14, 2007 Здравейте на всички във форума... Исках да се представя преди да почна да пиша във форума. Казвам се Константина на 19 години от Варна. От малка пея в хор(и вкъщи). Интересувам се от всякакъв вид музика и много ще се радвам да обсъждам с вас всякакви теми (или поне тези, по които съм компетентна). Ако някой го интересува нещо конкретно да ме пита Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Добре дошла! П.П. Местя ти темата - имаме си раздел за представяне. Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 да да... сега видях, че има, извинявам се... малко ... не доскиф Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Oхооо, още една колежка от Варна, да земем да си направим форумна среща във Варна ако сме достатъчно хора Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Здравос Да си ни добре дошла във форумчето! Много да се забавляваш и да слушкаш Цитирай
dorchester Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Здрасти и от мен. Варна рулз! Специално отношение имам към котенцето на аватарчето Цитирай
ultramega Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Oхооо, още една колежка от Варна, да земем да си направим форумна среща във Варна ако сме достатъчно хора Ще бъдя яко да си направим такава среща Цитирай
noti4ka Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Добре дошла и от мен,колежке!Приятно и ползотворно прекарване във форума! Цитирай
villy Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Ммараба,мараба CrystallinaDry, кво става,как е живота? Абе ще ти хареса тука със сигурност!!! Айде приятно цъкане по клавиатурата!!! Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 Ех, че сте мили всички )) във предния форум, в който се регистрирах, никой не ми обърна внимание .. Между другото да ви се похваля днес (малко след като се регистрирах тук) си направих 1вата татуировка )) Почти не ме боля и съм много доволна. Ще се радвам да направим една срещичка във Варна, за да се запозная лично с вас.. Попрочетох някои неща от форума и ми изглеждате готини хора Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 добре дошла, форумна среща - ама тва е много яка идея.давайте някой да се наема да го организира Цитирай
ultramega Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 В София май редовно си се събират. Защо не и във Варна? Цитирай
niki123bg Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Добре дошла! То и тук направихме няколко опита да се съберем, но на въпросните срещи присъстваха основно Docc, Tsetso, Sad But True, Visiondann и моя милост, при това рядко всичките на куп Сега можем да опитаме отново, след като има повечко ентусиасти. Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 аз гласувам с 2 ръце "За" да се запознаем на живо само казвате къде и кога Цитирай
Recommended Posts