vovcho Публикувано Април 19, 2005 Публикувано Април 19, 2005 True Friend Е те това е първото нещо, което сътворихме. След "Първата" разбира се Цитирай
bulby Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Е па олд скуул хардкор ми звучи, с малко по-трашарски влияния Определено е добро ! Ако имаше някаква по-интересна бас линия щеше да е просто муцка Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Свирите ли по клубове; тва става , особено за млади чегеваристи; абе добър стар пънк Цитирай
Crimson Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Както ти казах Вов добро е ! Rock on :twisted: Цитирай
vovcho Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 Свирите ли по клубове; тва става , особено за млади чегеваристи; абе добър стар пънк А бе свирихме един път в 3 Уши... Сега след около месец планираме пак да "забием" някъде с още 3-4 групи Но не съдете по тази песен за стила ни. Чуйте тези 2-те и ще разберетелинк А те тука има и още една. Ако си направите труда да ги чуете ще видите, че не мое се определи какво е Блуждая като овчица навсякъде. Ама си свира каквото си ми харесма Цитирай
sw1tched Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 (Редактирано) Абе яко е ...малко прилича на групата на Peter и се чудя какво липсва, а то другата вокалистка . Сега чух Hypocrite, повече ме кефи, енергична мм..бек вокалите можеше и малко по-добре, но кефи. Успех! Редактирано Април 21, 2005 от sw1tched Цитирай
vovcho Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 бек вокалите можеше и малко по-добре Мързи ме Цитирай
sw1tched Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 бек вокалите можеше и малко по-добре Мързи ме Карай, жици (глагол ) и на мен много не ми се отдават бек вокалите, но принципно внасят разнообразие..може би с тренировки Цитирай
jFog Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Вова пич, аре да видим дали може и тая да ми метнеш.. преди малко се сетих да си проверя пощата И сега слушам другите две.Агресивно ми се видя да Интересно ми е с вокали кво е.Китарата ми хареса звука определено, как сте го зпаисвали? , да светнеш дяда си Цитирай
vovcho Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 Добре, ще пробвам да ти я пратя. Малко ми гаден нета и не знам дали ще успея. А записът, директно (е думата предполагам) цялата репетиция я записвахме. Свирех през един Маршал ,не знам какъв е, и само това, в смисъл кубето си е 60 вата поне. Суитчд доколкото знам ходи и той там да репетира, та сигурно знае. Не винаги успявам да си направя точно какъвто тон искам, но тоя път си поиграх малко повече и мисля, че стана това, което искам Цитирай
sw1tched Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Ам доколкото си спомням е един valvestate Marshall 60-ина 80 вата да е, мисля че е със спикър емулация щото не го озвучава с микрофон . Цитирай
jFog Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Влизам в погото с рогата на пред , да! 10х че ми я прати братчет.Не съм компетентен в тия стилове, но ми хвана ухото. много пънк верно има в тая работа.Това Олд пънк скул ли се води кво е?.Вокалчето определено дзънка! Цитирай
Bassko Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Влизам в погото с рогата на пред , да! 10х че ми я прати братчет.Не съм компетентен в тия стилове, но ми хвана ухото. много пънк верно има в тая работа.Това Олд пънк скул ли се води кво е?.Вокалчето определено дзънка! Цитирай
Recommended Posts