the_gorer Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Шегата на страна, но един беше направил китара от талашит и беше пуснал няколко семпли: на талашитената, на един Лес Пол и май на някакъв Фендер. Никой не можа да разбере по звука кои семпли са от талашитената китара - доказателствао, че цялата тази работа с това от какво дърво е китарата е малко... маркетингова история и едва ли някой наистина може да каже по слух кое дърво как звучи в китара. Аз лично не мога. С изключение на липова китара - нея винаги я разпознавам. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Да, темата я пусна Евтим Джерекаров. Лес Пол, Експлорър и Талашиткастър. Но и трите с JB Seymour Duncan. Аз не разпознах нищо. Естествено после като разбереш кое кое е си казваш, да .......личи си .....талашита звучи по - тънко. Грифа на талашиткастъра беше от Скуаер. Нещо не намирам темта из форума, но е тук някъде. Нека някой по вещ да я извади. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 ^ Хехе,"по-вещ"... Талашитена китара П.П. Бира ми дължиш,като се видим другия път. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 шперплата е по-добре от талашит Цитирай
Recommended Posts