MDFk Отговорено Април 25, 2005 Автор Отговорено Април 25, 2005 (Редактирано) И аз си спомням с какво свири. От всичко казано по-горе може да решиш, че съм фен на активните електроники. Не било - всичките ми басове са пасивни, въпреки че някои са били и с акт. ел. по някое време. Сега събирам един бас, които ще е активен - с ММ адаптер и 3 лентова акт. електроника, но като цяло предпочитам пасивен бас + отделен предусилвател. И аз съм на такова мнение - дори мислех да събирам за един Дънлоп преамп,като твоя ,ама с овърдрайвче в него..после пробвах един Берингер 60ватов със Шейп функция и той си имаше доста такива пинизчета,които могат да са полезни... Редактирано Април 25, 2005 от MDFk Цитирай
разбойник Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Имаш предвид MXR-а който рекламира Трухильо? Слушал съм го - добър е. Има и корекция на средите (за разлика от моя) и можеш да включваш драйва отделно като ти скимне (пак за разлика от моя Sans Amp). Драйва му е по-брутален, моя е по-мек, по-лампов. Цитирай
MDFk Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 Имаш предвид MXR-а който рекламира Трухильо? Слушал съм го - добър е. Има и корекция на средите (за разлика от моя) и можеш да включваш драйва отделно като ти скимне (пак за разлика от моя Sans Amp). Драйва му е по-брутален, моя е по-мек, по-лампов. Ъъъъъмм...не знам. Вероятно е точно този - имаше всичко изброено от теб. И ми казаха ориентировъчна цена от 250 лева...ориентировъчна защото нямаха в наличност,може и повече да е като го внесат. Цитирай
fracture Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 кой ти каза тази ориентировъчна цена и за това ли става дума: http://www.jimdunlop.com/products/electron...oducts/m80.html Цитирай
разбойник Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Точно за това говоря (да живеят Musicman и новите емотикони ) Цитирай
MDFk Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 Точно за това говоря (да живеят Musicman и новите емотикони ) :wall: :killyou: Да за тва става дума, но ми казаха лева - единия от магазинерите от xxxx...Сигурен съм че каза лева, защото ми се стори страшно малко имайки предвид че знаех цената на този на Разбойника(180 долара???май :green: )..а имаше още екстри бонус, т.е. корекцията на средите и овърдрайва... Е,всеки му се случва да сгреши. При всички положения в случая аз съм източник н грешна информация, sorry за което... :exclaim: Цитирай
fracture Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 във Visiarts: http://www.visiarts.com/EL100156.htm цената на чудото е 504 лева освен ако магазинера от RF не се пообъркал нещо ами MDFk, пак проверявай и като внесат и ако цената е около тази която спомена - дай сигнал Цитирай
разбойник Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Моят е на друга фирма (Tech 21), така че това за колко съм го купил не значи нищо. М80 е малко по-евтин, ако правилно си спомням, когато купувах моя педал беше на цени ~120-150 долара + доставка. За БГ цена м/у 250 и 320 лв. е съвсем реална според мен. Тия от Visiarts най-вероятно купуват от друг дистрибутор, а не директно от Дънлоп, затова е 500 лв. Тяхна си работа, но аз не бих пазарувал на такива цени. Преди около година с Мартин (ex-Subtiera) сравнявахме М80 и Sans Amp Bass Driver-а - няколко различни баса, пулт, слушалки, комбо за бас, абе, каквото можахме - пробвахме <_ . bass driver-a>Аз лично съм любопитен да пробвам Micro Bass II на EBS - това им е сайта Свирил съм с предишния вариант на този предусилвател (без драйв) и ми хареса много. В новия вариант са сложили още доста практични неща, ама май ще изчакам първо да влезем в Евросъюза и после . . . . . . . . Цитирай
bassman Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 Мисля 4е във всички варианти има много добри решения.Естествено най-добрия си остава пасивна стара бас китара (даже се римува) 3 лентовата активна електроника за ,която говори разбойник ми се вижд най-добрия вариант за бас с два адаптора с разположение от типа на Фендер Джаз Бас.Преди бреме пробвах енин Мюзикмен-много стар с двулентов Еквалайзер-Много добре зву4еше повярвайте ми! Тук е мястото пак да припомня казаното от Разбойник за Гадните адаптори маскирани от Активна електроника Цитирай
Recommended Posts