WaNTeDd Публикувано Август 10, 2007 Публикувано Август 10, 2007 хора ся си зех ел.китара и искам дистожан. свалих си програма за да не давам мн пари .оба4е ми иска ''Plug Ins''.звучи тъпо но какво е това .не с1м използвал до ся такава апратура и нез анм моля обяснете ми какво и е и какво трябва да направя за да не е мн скъп дистожана ако може и д ане давам пари ??? благодаря предварително Цитирай
Surikat Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Първо: ДистоРжън Второ: Коя програма си свалил?Има едно драйверче Asio4All мисля че беше.Потърси го и го изтегли. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Трето: distorTion = дисторШън Айде наздраве! Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 (Редактирано) Ползвай Guitar FX. За мен това е супер ефект. Ако имаш сносна конфигурация ще подкараш всякакъв preset без проблем и с малко latency(демек ...забавяне). П.С. Говоря за Guitar FX 3.4 а не по-старата версия Guitar FX Box (Shitbox). Редактирано Август 10, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
ultramega Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Здрасти, След като научи как се пише дисторшън аз ще ти споделя и друга полезна за теб информация. Не знам коя програма точно си изтеглил но вероятно тя самта е Plug In. По известните които аз знам, са Guitr Rig, Revalver, Amplitube. Та тези които ти изброих могат да се ползват за плъгини в "по-големи"(хостващи) програми, като: Cubase,Nuendo,Sonar, но те имат големи възможност и са доста са сложни, особено за начинаещ като теб. Guitr Rig, Revalver, Amplitube могат да се ползват и самостоятелно т.е. да не са плъгини. Съдържат и други интересни ефекти освен дисторшън. Asio4All пък е драйвър който е нужен за справяне с една гадна работа, която се получава при свирене със софт ефекти: латенция(закъснение). Та този драйвър намаля това закъснение до поносимо или дори до пренебрежимо. Във форума има много теми за всичко което ти казвам и ако потърсиш търпеливо и внимателно ще научиш много. Дано съм ти помогнал. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Пуберите ако излезнат малко от компа и посвирят без "дистожан" мое и да стане нещо от тях..ма ше им мине след 2-3 годинки. Цитирай
WaNTeDd Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 свалих си GuitarFX 3.Обаче като пусна програмата и настроя функциите не ще да вади Distortion.Kaжете как да го пусна плс Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Провери си настройките на Sound картата входът, към който си се вързал (най-добре line-in) трябва да е този, от който се записва.(Виж "Volume Control/Properties/recording" или направо от driver-а на картата). Hillbilly: Не съм съгласен с упрека ти. Не всеки който виси на компа е чатер, уверявам те, а това дали свириш с дист или чисто си е лично предпочитание. "Мое нищо да не изезе от мен" така като свиря и вися на комп, но мисля че преувеличи с изказването.. Цитирай
WaNTeDd Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 тя китарата ми зву4и оба4е просто ефекта не се вклучва Цитирай
stratocaster Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 ми размърдай си мозъка малко, ще видиш че доста неща ще започнат да се получават както трябва Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 (Редактирано) Hillbilly: Не съм съгласен с упрека ти. Не всеки който виси на компа е чатер, уверявам те, а това дали свириш с дист или чисто си е лично предпочитание. "Мое нищо да не изезе от мен" така като свиря и вися на комп, но мисля че преувеличи с изказването Може би,но на дисторшън доста по-лесно се "свири",динамиката я отпиши и т.н.,лично аз съм фен на лек овърдрайв,но пак зависи какво свириш. Абе ламБа на 10 е истината.. Редактирано Август 10, 2007 от Hillbilly Цитирай
WaNTeDd Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 се пак някой ще ми обясни ли кво да правя Цитирай
WaNTeDd Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 се пак някой ще ми обясни ли кво да правя Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 За Guitar FX 1.Инсталирваш го. 2.Ръгаш си китарата в Line-in входа на sound-катрата си. 3.Настроиваш си sound-картата да записва от този вход. 4.Пускаш го(настройваш го или си изтегляш preset-i от сайта(копират се в папката "presets")) и си свириш. 5.Ядосваш се че неможеш 4упиш компа с китарата и ги хвирляш през прозореца. Цитирай
Daniel_V Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 (Редактирано) Къв джоджън кви пет лева... и на тва ли измислиха как да се свири бе . А иначе аз ползвах GuitarFX BOX 2.6 и 3. Доколкото си спомням се инсталваше много лесно, и като интерфейс не е нещо сложно. Ако нагласиш всичко като хората не би трябвало да имаш проблем. Единствено проблема с латенциите може да те побърка Успех! А и само една молба от моя страна, ако може... Пиши малко по-грамотно. Нали всички сме интеЛуигентни хора. Редактирано Август 10, 2007 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай
Recommended Posts