TONY Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Търся различни типове певци. Според какъвто се появи, това и правим. Като стиловете могат да преливат, разбира се. Ще се опитам да дефинирам категории - 1. Рок, Блус-рок, Хард рок, Южняшки рок. Да кажем за музики от 60 и 70 -те години. Дори , ако може на италиански, ще изсирим нещо ала Ерос Рамацоти или Сан Ремо ( има едно такова парче, което е трепач, разбира се с текст на италиански) Ако има желание за Щурците, правим трибьт на Щурците. 2. Хеви метъл - NWOTBHM - 80-тарски хеви метъл - Iron Maiden, Judas Priest, Saxon и тн. или съвременият му вариант NWOTGHM , след 2015-та години, вече като изкристализирал музикален стил - Новата Вълна на Глобалният Хеви Метъл. Ironflame, Sellsword, Dark Forest, Witch Hazel - т.е. правим кавъри на новите ми любими банди 3. THRASH METAL !!! - малко усъвременен вариант на 80-тарски американски траш метъл/ Готов съм със цял албум с траш парчета на английски. Даже имам и готова обложка. Певица - да може да замести класически метъл вокалист , евентуално някакво съвременно метъл пеене. Или може да е тип 90-те MTV - Joan Osbourne, Natalie Umbrulia, Alanise Morisette, Shirley Manson ( Garbage) etc Или класическа рок певица - Лита Форд, Джоан Джет, Доро, сестрите Уилсън ( Харт), АББА, или нашата невероятна Силвия Кацарова ( ако може да изпеете песните на LZ) Ако намеря и певец и певица - правим едно много хубаво дуетно парче за морето в стил латино рок - ала Карлос Сантана. Текста ми е на български и е убиец, парчето също. Ще ни трябва и клавирист за него. Ето едно рок парче, също с много добър текст ( мисля , че ме бива в текстописането и съм го доказал още 2002-ра с Жива вода) задължително го правим ( демото е с AI вокал, трябва да може да го изпеете подобаващо, но не едно към едно) Цитирай
TONY Отговорено преди 9 часа Автор Отговорено преди 9 часа предната обява от 2024, може да се изтрие. Цитирай
TONY Отговорено преди 54 минути Автор Отговорено преди 54 минути (Редактирано) Пиеш Бодунранга , Денсиш Бангаранга. Не е лошо парче, беше ннаправено веднага след първото излъчване на Бангарангата, когато беше само някакъв бийт и едно постоянно повтаряне на бангаранга до безкрай и до втръсване. После го оправиха и Дара спечели Евровизията. Браво на нея. Но преди да я спечели, парчето беше пранаписано, прекомпозирано ( гръцки композер) и вече с пълен текст на английски ( норвежка, печелила няколко пъти на Евровизия), написано от международен екип, плюс шведски танцьори... и се случи. Каквото съм написал по темата Евровизия, е сбор от впечатленията ми през годините, а Бездара не е Дара, а някаква сборна фигура...така, че ако сте фен, не ме мразете много. Парчето Евро Панаир не е никак лошо, не е и кой знае какво, но защо да не го включим в бъдещият репертоар. Аз съм за, елате и го изпейте. Редактирано преди 49 минути от TONY Цитирай
TONY Отговорено преди 6 минути Автор Отговорено преди 6 минути Ако намеря и певец и певица ( достатъчно добри!) - правим едно много хубаво дуетно парче за морето в стил латино - ала Карлос Сантана. На Бургас и морето, няма да се явявам , печеля го служебно за 50 -100 години напред. Бъзик.....истината е , че за смешните 2 300 е. няма да им предотстъпя всички права . Ако дадът 5- 6 бона, ще им го изсвирим на живо ( плюс един час общо свирене) и то с китара PRS Carlos Santana. Цитирай
Recommended Posts