Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся различни типове певци.

Според какъвто се появи, това и правим.

Като стиловете могат да преливат, разбира се.

Ще се опитам да дефинирам категории - 

1. Рок, Блус-рок, Хард рок, Южняшки рок. Да кажем за музики от 60 и 70 -те години. Дори , ако може на италиански, ще изсирим нещо ала Ерос Рамацоти или Сан Ремо ( има едно такова парче, което е трепач, разбира се с текст на италиански)

Ако има желание за Щурците, правим трибьт на Щурците. 

2. Хеви метъл - NWOTBHM - 80-тарски хеви метъл - Iron Maiden, Judas Priest, Saxon и тн.

или съвременият му вариант  NWOTGHM , след 2015-та години, вече като изкристализирал музикален стил - Новата Вълна на Глобалният Хеви Метъл.  Ironflame, Sellsword, Dark Forest, Witch Hazel - т.е. правим кавъри на новите ми любими банди

3. THRASH METAL !!! - малко усъвременен вариант на 80-тарски американски траш метъл/

Готов съм със цял албум с траш парчета на английски. Даже имам и готова обложка. 

Певица - да може да замести класически метъл вокалист , евентуално някакво съвременно метъл пеене.

Или може да е тип 90-те MTV - Joan Osbourne, Natalie Umbrulia, Alanise Morisette, Shirley Manson ( Garbage) etc

Или класическа рок певица - Лита Форд, Джоан Джет, Доро, сестрите Уилсън ( Харт), АББА, 

или нашата невероятна Силвия Кацарова ( ако може да изпеете песните на LZ)

Ако намеря и певец и певица - правим едно много хубаво дуетно парче за морето в стил латино рок - ала Карлос Сантана.

Текста ми е на български и е убиец, парчето също. 

Ще ни трябва и клавирист за него.

Ето едно рок парче, също с много добър текст ( мисля , че ме бива в текстописането и съм го доказал още 2002-ра с Жива вода)

задължително го правим  ( демото е с AI вокал, трябва да може да го изпеете подобаващо, но не едно към едно)