ProjectHamsterdam Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 мммммммомент! чичко Марти свирука на сигначър . . . Сигничъра излезе сравнително скоро, а всъщност доколкото виждам разликата със SZ е само в инлеите по грифа. Преди това е ползвал SZ направо от фабриката, поне така твърди във FAQ-то на официалния си сайт: (www.martyfriedman.com) QUESTION: . . .Anyway do you play the same SZ320's off the production line? or do you change the pick ups or have a custom model that just looks the same?. . . МARTY'S ANSWER: I have some off the rack and some that have different pickups etc. on them. I can't really tell the difference, they are all solid. Inlay is a taste thing. I'm really only concerned about staying in tune, and the SZ rocks for that. SOURCE: Ibanez SZ - Straight off the production line? И още нещо за Ibanez SZ: If it wasn't an absolutely solid, great sounding axe, I wouldn't play it. You couldn't pay me enough to play a guitar that's gonna let me down. Same thing goes with amps or any other kind of gear. SOURCE: Ibanez SZ И още нещо: Ibanez SZ Абе въобще Марти говори като едно рекламно лице на Ibanez, ама няма лошо, така или иначе смятам че китарата е супер и без неговото мнение! ПП: За грифовете на RG-тата - това си е лично мое мнение и не виждам защо някой трябва да се засяга. Не ме кефи, сори! Търся да си купя китара в момента, но няма да е RG със сигурност. Ако и на престиж серията са такива грифовете, язък. Цитирай
stanbog Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Абе въобще Марти говори като едно рекламно лице на Ibanez, ама няма лошо, така или иначе смятам че китарата е супер и без неговото мнение! е сега се разбрахме 100% Цитирай
Recommended Posts