peshoy2k Публикувано Април 18, 2005 Публикувано Април 18, 2005 ще ми бъде много интересно да разбера какво слагате на отделните, вече записани тракове. Добре знаем че има стотичци хубави плъгини, но то човек не мое да вникне във всичко. Тук е мястото да обменим опит. Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Айде пак сме си ние... Епа аз не че имам голям опит ама най-читави ми се струват плъгините на Waves, PSPAudioware, Voxengo, iZotope. Аз засега тях ги позлвам доколкото въобще ги ползвам и мисля и за в бъдеще да е така. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 начи на бас слагам Rbass, барабани C1, китара - според зависи ама рядко слагам, вокали - Rvox и тн ефекти. На VST не слагам, а Вие? рядко нормализирам траковете щото съм чувал че не е хубаво. Нойз редукшън се опитвам да не слагам, гледам да записвам без шум доколкото е възможно и режа празното Цитирай
Recommended Posts