noti4ka Публикувано Август 7, 2007 Публикувано Август 7, 2007 Отново в домашни условия и този път мааааалко по-комерсиално http://media.putfile.com/Golden-eye-87 Цитирай
BlueZone Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Их брееее...чак ме доядя, че е премодулиран гласа... Направо си ми влязла в топ-листата, да знаеш Цитирай
noti4ka Отговорено Август 7, 2007 Автор Отговорено Август 7, 2007 (Редактирано) Наистина много кофти премодулира,ще пробвам да оправя нивата и ще я кача пак... Ето-направих каквото можах-намалих малко гласа,пак премодулира само,че маааалко по-малко http://media.putfile.com/Golden-eye-39 Редактирано Август 7, 2007 от noti4ka Цитирай
CorvusCorax Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Надявах се да го чуя с оная меката, нежна бленда, с която беше направила "Светът е за двама"... Макар че и така е невероятно Цитирай
noti4ka Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 Хехе,да ти кажа-май нямаше много да й отива на тази песен меката бленда.Нея си я "пазя' за другия стил Цитирай
ultramega Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 noti4ka за кратко време пусна доста работи и все добри Личи си че си много надъхана и имаш талант. Успех във всички начинания Цитирай
BlueZone Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Да знаеш, че ако ми дотрябва певица за некой запис, ще те викам Цитирай
noti4ka Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 Хаха-имаш ме на разположение Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Ами, какво да кажа, ти отново си Твоят талант е ясен, пожелавам ти наистина от все сърце голям успех!!! Цитирай
noti4ka Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 Благодаря!Желая успех на всички ви,защото ще ни е мнооого необходим.. Цитирай
yotzzo Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Като видях кое парче си правила,реших,че не ти отива и не се е получило Обаче,като го чух установих,изненадващо за мен,че си го изпяла страхотно)) Цитирай
Грация Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Страхотна! Това като се запише в професионални условия ще стане перфектно! И въпреки качеството на звука си личи неудържимия ти глас! Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 много приятен и невероятен глас и тембър и изпълнение... Цитирай
dedomito Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Нотичке , искам да те поздравя специално за хубавия глас и за усърдието с което правиш песни . Тайно в себе си се надявам да успееш да се реализираш с гласа си . Продължавай да пускаш по някое кавърче , а ние ще слушаме и ще пляскаме :) Цитирай
Recommended Posts