Dikata Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 ами да,както вика горера-нещо с жилката не е наред.сериозно,провери за радиално и тангенциално сечение и ще ме разбереш.после,тая паркетина с правилното сечение-много са на широко годишните крьгове-ще рече -кофти.по наситно-по-добре!!!абе не мога да го кажа 2 думи,но тия хави са рехава работа.на лс или телефон по мога да се обясня. Цитирай
vlex Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 Ми аз ще се радвам да ме светнеш на лс за кво иде реч а какво като едната е срязана тангенциално? Смис нещо ще се изметне ли, състейна ли ще скапе, прагчетата ли ще изпопадат Поздрави, Влад Цитирай
emigrant Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 лесно и ефтино, но тръабва да си го поръчаш и да си го платиш. http://www.maderasbarber.com/ миналата годин парче абанос за цигулка първо качество ми струва 2,5 евро. не знам колко ще ти струват разходите по транспортирането. можеш да си поръчаш размера. Цитирай
vlex Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 Едната си е баш quarter sawn и изглежда супер като фборд Другата ще видя за какво ще я ползвам, защото нямам скоро проект с изграждане на китара от до, но пък няма да изгние или мухляса седейки в работилницата я Поздрави, Влад Цитирай
lyubohar Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 лесно и ефтино, но тръабва да си го поръчаш и да си го платиш. http://www.maderasbarber.com/миналата годин парче абанос за цигулка първо качество ми струва 2,5 евро. не знам колко ще ти струват разходите по транспортирането. можеш да си поръчаш размера. Здр. колега емигрант.Бихте ли ми казали къде се продават първокачествени абаносови грифове за цигулка за 2.5 евро? Може и на имеил. Цитирай
ruidolff Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 А, Владе, не си писал как се разви темата, използва ли въпросните паркетини от абанос, направи ли от тях фрборд? И, в крайна сметка, Диката оказа ли се прав по отношение на качествата на дървото? Драсни едно резюме. Рудолф. Цитирай
vlex Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) Aми, използвах засега само едното парче - това, което е по-скоро радиален срез, а не тангенциален. Фборда е оформен, оразмерен, и готов за фретване, но очаквам да докарат в един столичен магазин едни конкретни седефени мъниста пролетта, с които ще си правя инлеите и затова не бързам с тоя проект. Отделно сега имам дргуи неща на главата. Забавното е, че моят проект, който си го правя за собствено удоволствие и за лична потреба е замразен, а един друг върви в момента Скоро ще има теми за единия, след още няколко месеца, надявам се, и за другия проект Дерзайте! Поздрави, Влад Редактирано Януари 29, 2008 от vlex Цитирай
bluesman Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 lubohar, не за 2,5 евро а за 2,25 долара ми дойде оферта днес от индия за А качество. От Мадерас като ти кажат че е първо качество не им вярвай !!! от Индия също Цитирай
Recommended Posts