Snowwhite Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Упълномощила съм Joys да съблюдава за реда в кочината - да няма неомазал се човек после, че ш'е има да се наваксва со се лихвите Цитирай
Topsun Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 (Редактирано) сега се прибрах срещата беше култовапийнахме интересното е,че за малко не ни арестуваха,но нека някой друг да разправя бира да се лее P.S. Joys,човече,утре пак ще се чуем и ще пишем ква е хаватаако иска още някой форумец да дойде да се понапием и понамохабетим Редактирано Май 11, 2005 от Topsun Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Кво прави - ами мизерии прави. Адаш - ти пък как можа ве - говорете по-ниско. ПП: Кочина и чупени чаши - скрити под столовете - имаше доволно. Според втория принцип на термодинамиката Джойс си свърши работата чудесно. Цитирай
Snowwhite Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 Хвала на такъви граждани!!! @Joys-e - отсрамил си ни по достойнство ми доложиха :read: Добре - като дойдеш в петък ще вадиш от ония десетолевки ми се чини Цитирай
Topsun Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 говорете по-ниско. сега ще викна патрулката гати и цирка!!! Цитирай
Topsun Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 май тази вечер пак ще лудуваме с Joys® който иска да мине да се видим след 21:30ч в "Петното"...това е.ние си правим сбирки всеки ден или поне една сбирка трае 3 дена,хаха,абе...... Цитирай
Snowwhite Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Ако Joys не дойде на Софийската среща знам кого да държа отговорен, 'начи Цитирай
Topsun Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 аз снощи не можах да стигна до форумната среща....поздрави на всички форумце от пловдив и дано някой път да се съберем да се видим (дали в пловдив или софия )....то както е тръгнало всички идвате един по един до пловдив и се виждаме,така че..... Цитирай
Recommended Posts