ProjectHamsterdam Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 И аз съм съгласен. Някой да види на http://www.weather.com/ какво ще е времето, щото на мен не ми го отваря в момента. И айде проявете малко повече инициатива де. Излагами съ - не може да се съберем за кръчма даже, представям си за работа ако става въпрос. Цитирай
Topsun Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 и на мен не ми се отваря,но да се надяваме,че ще е хубаво Цитирай
Topsun Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 ае уе приятели.кво става?никва организация.кво стаа?никой нищо не обажда.не сме само трима.има и още.кво се скътавате налбантов,ае бе батка.нали е близо асеновград Цитирай
eXile Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 Ем без мен. Изключено е в 4-тък. Пък и съм с гипсирана ръка Нема лабаво. Бе деба, една плюнка град, немоем си видим когато си искаме. Цел живот има пред нас... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 24, 2005 Автор Отговорено Април 24, 2005 аве аре я ...тряа да са съберем...другите у София мине не мине па се съберат ...пък повече хора ша дойдат..има още хора от форума които по-рядко влизат но са от Пловдив Цитирай
Topsun Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 да,ама ето четвъртък наближава.....накрая с тебе двамата ще се размажем,пък другите само ще загубят Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 24, 2005 Автор Отговорено Април 24, 2005 ами да така излиза.....Пловдивската част от форума ...2 човека Цитирай
Topsun Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 пиши и Henderson:)сигурно ще дойде и тойама голема излагация иначе..... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 24, 2005 Автор Отговорено Април 24, 2005 Аве аз лично ша са обадя и на Емо от разпадналите се МИРАЖ и той влиза тук от време на време ..и Мизерника ша додйе да са надяваме Цитирай
Topsun Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 (Редактирано) значи почти обичайните заподрозрени абе ще се съберем да пийнем пук...туко виж другия път има още повече хора и задължително някво дигитално апаратче да се пощракаме та да ни видят мутрите и другите Редактирано Април 24, 2005 от Topsun Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 Направо ми е жал за вас...Ако нямах юбилейче тогава щях да цъфна и аз, ма'а му непрокопсенска...Другото път че да е Цитирай
KMisunderstood Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 е, и аз може да дойда, пък може и да доведа 2-3 с мене. ще видим Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 ..и Мизерника ша додйе да са надяваме ще дойде А сборният пункт къде е? Т.е. Конюшните много хубаво, ама аре да си чукнем среща някъде там преди това - примерно пред църквата дето е до Хисар Капия - тва е достатъчно близо и няма навалица там. :idea: 19:30 - 20 часа и доколкото откараме. Цитирай
Recommended Posts