Snowwhite Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Аз тогава имам възможно най-красивия повод за празнуване и непременно ще пийна една биричка и за ваше здраве(или за всеки по една по-добре ).Хубаво да си изкарате(а другият път може и да дойда да ви помодерирам малко :killyou: ). И помолете батко си Spotlight kid да ви светне за хавата с 'полеонките Възможно най-весело да ви е Цитирай
KMisunderstood Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Пожарната е по-добре. По-тихо е, не за друго... Цитирай
Topsun Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 където кажетевсае ми е тая...и на марс да е дори....ае мислете и кажете Цитирай
Fenix Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 където кажетевсае ми е тая...и на марс да е дори....ае мислете и кажете Абе марс ми е малко далечко, ама ако искаш в София, а? Цитирай
AXE Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 (Редактирано) Знам една добра кръчмичка на Луната Уютна е, вярно малко хладно, но пък като се напиеш и докато паднеш другите вече са успели да те хванат :green: Само внимавайте щото при пълноземие( ) има много въркосианци П.П. Забравих да кажа, че освен всичко кръчмата е собственост на.....Pink Floyd - Dark Side Of The Moon се казва Намира се на кратер Nо.3 по едноименната улица :green: Редактирано Април 19, 2005 от AXE Цитирай
the_gorer Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Аз пък ще питам Пешо Тагтгрен от Хипокриси за разписанието на маршрутките Розуел - Луна. Май в събота нямаше на шест и половина... :think: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Знам една добра кръчмичка на Луната Уютна е, вярно малко хладно, но пък като се напиеш и докато паднеш другите вече са успели да те хванат :green: Само внимавайте щото при пълноземие( ) има много въркосианци П.П. Забравих да кажа, че освен всичко кръчмата е собственост на.....Pink Floyd - Dark Side Of The Moon се казва Намира се на кратер Nо.3 по едноименната улица :green: Две пияндета. - Бях на Луната, в един бар. - Е как е? - Ми, не ми хареса. Нещо няма атмосфера. Иво, едно за мен, едно за Стефчо, Едно за Юлия, едно за Виделина, пък ако ти се чини малце, давай по две. Прозит! Цитирай
Topsun Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 ееее.ама сте големи драки.ко се хващате за една думичка и правите панаир P.S.монка,намалям ги от 2 на 4 Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 дайте да обобщим сега за кога се разбираме и къде.....впрочем и аз съм навит за Пожарната сега поне е по-чисто и не е много шумно та ша моим да си лафим Цитирай
Topsun Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 о.к.някой да каже в колко часа ще е хавата.то само тва остана Цитирай
eXile Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Аааааааааааааааааааааааааа, четвъртък! Баш по средата на седмицата! Аре петък, събота... Място - предлагам Blues срещу гръцкото консулство се намира, малка кръчма, спокойна и с приятна музика. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Ми нали се съобразяваме с flisk Не може да не е в четвъртък. Няма да си научиш за петък - ще се скатаеш зад някой или ще излъжеш че ти е било лошо. Пък и нали заради това хавата ще е рано. :think: ПП: Това т.н. "бялото" ли е? Едно време се водеше метълско. Цитирай
Topsun Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 абе имам предложение.в четвъртък-28.04,в 19ч на "Конюшните на царя"-това ако е гот времето,иначе в "Пожарната".кво мислите? Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 С тия уговорки някъде към Коледа шъ сколасате, то тогава и аз ша дода :hello: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 абе имам предложение.в четвъртък-28.04,в 19ч на "Конюшните на царя"-това ако е гот времето,иначе в "Пожарната".кво мислите? съгласен Цитирай
Recommended Posts