spotlight_kid Публикувано Април 18, 2005 Публикувано Април 18, 2005 Айди строй се преброй се и който е от ПЛовдив и околностите да идва... Цитирай
eXile Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Айди де. Ама по-рано да е часа, че некои си имат проблеми с домашните... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Там съм и аз, ама къде е там... и кога е? Цитирай
fLiSk Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Аз предлагам на 28и когато ще мина и през Плд а мястото и часа ставям на вас Цитирай
Topsun Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 да бе.измислете го къде и кога да се видим. Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Айде майни, дерзайте. Аз като полумайна(живял съм като малък една година у Пловдивот) ви пожелавам да се осъществи сбирката. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 (Редактирано) Ми тогава начи предложение: 28ми да е датата, часът да е около 7-8, за да може всички да са доволни. За мястото кажете вие - аз предпочитам някоя пропаднала кръчма - моите предложения са "Сянката" (отвън някъде под астмата) - там поне има метъл; "Безистена" - ама не се знае дали ще има места, щото обикновено е много гъч след 6 вечерта, "Пожарната" - нелошо място за запиване, пък и е близо до центъра и има (ше доскоро) хубаво Столично тъмно - ако не ви харесват тези кръчми предложете вие. ПП: Предполагам и fracture ще дойде, но не знам дали не се е разписал тук от завеяност или има работа някаква. АРЕ ВЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРЪЧМА пп: Забравих да кажа, че 28ми е четвъртък. Редактирано Април 18, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Ами аз всеки ден съм в пожарната и безистена тъй че нямам против да се съберем там Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ихаа, цели 6 човека сме. Аре още. Фрактурата не го бройте. ПП: 1 глас за Пожарната - поне е по-тихо от Безистена и ще може да се чуваме без да се надвикваме. Цитирай
fLiSk Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ама да не пускат само мйетъл там? Щото аз едно време слушах таквази музека ама топсъна го не знам... Цитирай
Topsun Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 аз предлагам да се наговорим за петното.там кеф ти кръчма,кеф ти бар,кеф ти хава,кеф ти музикча.....ко ше кажете? Цитирай
Topsun Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ама да не пускат само мйетъл там? Щото аз едно време слушах таквази музека ама топсъна го не знам... и аз едно време слушах...ама вече много рядко,само бруталии Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Хаха, в Пожарната пускат Радио 1 и неща от сорта - няма метъл. Просто е тиха кръчма близо до университета. За "Петното" нямам против, ама ако свири някой първо че е с вход и второ голям джангър ще падне и няма да се чуем. А поне на първата среща мисля трябва да има чуваемост, щото не съм добре с жестомимичния превод. Само да не стане колкото хора - толкова и кръчми, щото срещата на форума ще се превърне в клуб за подпомагане на индивидуалистите - ако се сещате за карикатурата. Цитирай
Recommended Posts