Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно въпросче за клубовете в София...


Recommended Posts

С нашата група вече сме посъбрали репертоар от кавъри (за съжаление, засега с авторската музика сме назад) и бихме искали да забием някъде (става въпрос за средата на май или началото на юни).

 

Искам да питам принципно къде в София (клубове) може да се уреди да свири група (алтърнатив рок), свиреща предимно кавъри ? Дали биха ни пуснали примерно в "О!Шипка", макар че там уж идеята е да се свири най-вече авторска музика ?

 

Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми как къде бе - Фенса, 3 Уши и Маската :lol: В Шипката с кавъри няма да ви пуснат :headbang: (Сцена за авторска музика :read: )

 

Успех :cheers: Ще ходим да ви слушаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз все пак да си питам :headbang:

 

Мерси, в "3 Уши" едва ли ще е, но ще проуча как стои въпроса с "Фенс" и "Маската". Първо трябва да говоря с другите от групата де...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става въпрос за джангър де, ние забиваме малко по-лекичко :headbang: - Faith No More, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Depeche Mode, т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

В кокарача мисля няма да има проблем, но трябва да имате още една група, за да е достатъчно дълъг концерта. Освен това трябва да говорите и с шефа освен с Пецко, за да сте сигурни, че няма да има рожден ден на вашата дата както се случи с една млада амбициозна група хехех :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Шипката с кавъри няма да ви пуснат :huh: (Сцена за авторска музика :read: )

Пичове, номерът е да свирите кавъри на чужди групи, които не са известни в BG , и тези парчета да ги минавате за ваши :green: , както примерно са правили Metallica в началото на кариерата си - свирили ли са песни на британски групи от NWOBHM, като Diamond Head, които не са били известни много в USA и особено на West Coast :huh: Аз специално знам много такива яки групи, които в BG сигурно ги знаят не повече от 2,3 ..... :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

В Кокарача доколкото знам вече има само DJ Party, което го води собственика...Другото нещо за тоя клуб, ако все още има вариант за свирня, е че техниката е на отвратително ниво, и най-вече озвучаването...което малко убива началния ентусиазъм...Абе не е много гот, ама като за репетиция пред народ става :huh: /лично мнение/

Редактирано от Burton
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, а във Фенс как става работата. Щото и ние търсим да свирим някъде, а в 3 Уши поради разни тъпотии май няма да ни се случи, а в Кокарача предпочитаме да не е :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В кокарача мисля няма да има проблем, но трябва да имате още една група, за да е достатъчно дълъг концерта. Освен това трябва да говорите и с шефа освен с Пецко, за да сте сигурни, че няма да има рожден ден на вашата дата както се случи с една млада амбициозна група хехех :metalist:

Това е наистина важно!

 

А междудругото бях чул, че Кокарача го променят или ремонтират или нещо такова, така че може там да не става. Но като цяло поразпитай :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Не става въпрос за джангър де, ние забиваме малко по-лекичко :greenball: - Faith No More, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Depeche Mode, т.н.

Че тва си е як джангър бе.Беэ Depeche mode естествено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на 1 юли откриха най-новата сцена за музика на живо - клуб "Scream": намира се в Зимния дворец и май е дискотека, обаче "кръщаването" го направи Белослава. нямам представа какви са условията и т.н., ама да знаете, че и това е вариант. успех! :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.