bulby Публикувано Април 17, 2005 Публикувано Април 17, 2005 С нашата група вече сме посъбрали репертоар от кавъри (за съжаление, засега с авторската музика сме назад) и бихме искали да забием някъде (става въпрос за средата на май или началото на юни). Искам да питам принципно къде в София (клубове) може да се уреди да свири група (алтърнатив рок), свиреща предимно кавъри ? Дали биха ни пуснали примерно в "О!Шипка", макар че там уж идеята е да се свири най-вече авторска музика ? Мерси предварително. Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Ми как къде бе - Фенса, 3 Уши и Маската В Шипката с кавъри няма да ви пуснат (Сцена за авторска музика :read: ) Успех Ще ходим да ви слушаме. Цитирай
bulby Отговорено Април 17, 2005 Автор Отговорено Април 17, 2005 Е аз все пак да си питам Мерси, в "3 Уши" едва ли ще е, но ще проуча как стои въпроса с "Фенс" и "Маската". Първо трябва да говоря с другите от групата де... Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Сега се сетих - в тоя клуб Кокарача не съм ходил, ама май и там пускат джангър Цитирай
bulby Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Не става въпрос за джангър де, ние забиваме малко по-лекичко - Faith No More, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Depeche Mode, т.н. Цитирай
AXE Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ем пак има жичка, те другите клубове само поп и разни такива **** пускат :green: Цитирай
Shagrath Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 във Фенса дет вика Брадвата ... там ше ви Уапнат кат топъл леб :green: Цитирай
sw1tched Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 В кокарача мисля няма да има проблем, но трябва да имате още една група, за да е достатъчно дълъг концерта. Освен това трябва да говорите и с шефа освен с Пецко, за да сте сигурни, че няма да има рожден ден на вашата дата както се случи с една млада амбициозна група хехех Цитирай
Angry Samoan Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 В Шипката с кавъри няма да ви пуснат (Сцена за авторска музика :read: ) Пичове, номерът е да свирите кавъри на чужди групи, които не са известни в BG , и тези парчета да ги минавате за ваши :green: , както примерно са правили Metallica в началото на кариерата си - свирили ли са песни на британски групи от NWOBHM, като Diamond Head, които не са били известни много в USA и особено на West Coast Аз специално знам много такива яки групи, които в BG сигурно ги знаят не повече от 2,3 ..... Цитирай
Burton Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 (Редактирано) В Кокарача доколкото знам вече има само DJ Party, което го води собственика...Другото нещо за тоя клуб, ако все още има вариант за свирня, е че техниката е на отвратително ниво, и най-вече озвучаването...което малко убива началния ентусиазъм...Абе не е много гот, ама като за репетиция пред народ става /лично мнение/ Редактирано Май 3, 2005 от Burton Цитирай
vovcho Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Добре, а във Фенс как става работата. Щото и ние търсим да свирим някъде, а в 3 Уши поради разни тъпотии май няма да ни се случи, а в Кокарача предпочитаме да не е Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 В кокарача мисля няма да има проблем, но трябва да имате още една група, за да е достатъчно дълъг концерта. Освен това трябва да говорите и с шефа освен с Пецко, за да сте сигурни, че няма да има рожден ден на вашата дата както се случи с една млада амбициозна група хехех Това е наистина важно! А междудругото бях чул, че Кокарача го променят или ремонтират или нещо такова, така че може там да не става. Но като цяло поразпитай Цитирай
the Punisher Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 Не става въпрос за джангър де, ние забиваме малко по-лекичко - Faith No More, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Depeche Mode, т.н. Че тва си е як джангър бе.Беэ Depeche mode естествено. Цитирай
ronia Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 на 1 юли откриха най-новата сцена за музика на живо - клуб "Scream": намира се в Зимния дворец и май е дискотека, обаче "кръщаването" го направи Белослава. нямам представа какви са условията и т.н., ама да знаете, че и това е вариант. успех! Цитирай
Recommended Posts