Old_Shetarhand Публикувано Април 17, 2005 Публикувано Април 17, 2005 абе хора,ся съм на вълна КЛАСИКА(паганини,бетовен...) и по няква случайност намерих няква песен РУСЛАН И АЛЕКСАНДРА РАЕВА - CLASSIC CHALGA MIX(10 години Ку Ку бенд)в нея руслан и александра пеят на мелодии от стари произведения и опери текстове от чалга песни!ще съм адски благодарен ако някой вещ в класиката ми каже кои са произведенията да си ги дръпна в оригинал!които иска мога да му пратя mp3kata Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 аве те повечето неща си ги спомням бяха от различни опери....дано се сетя кой мотив от коя опера беше ...прати мп3-то на paev@bulsattv.com Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 100 % ще да е имало нещо от "Кармен" на Бизе. Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 абе хора,ся съм на вълна КЛАСИКА(паганини,бетовен...)и по няква случайност намерих няква песен РУСЛАН И АЛЕКСАНДРА РАЕВА - CLASSIC CHALGA MIX(10 години Ку Ку бенд)в нея руслан и александра пеят на мелодии от стари произведения и опери текстове от чалга песни!ще съм адски благодарен ако някой вещ в класиката ми каже кои са произведенията да си ги дръпна в оригинал!които иска мога да му пратя mp3kata Ти пък намери къде да питаш....в китарджийския форум! Тука дето до един не спираме да слушаме Руслан и класика... Нищо лично,ама това не е за тука май. Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 'Айде без обиждане, де .Русланът не го лющим, 'ма класиката - ест :inlove: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 ми тука щото тва са класически произведения и си викам че съвсем спокоино може да се изкарат на китара!пък кои слуша руслан и кои не няма значение тва са класики! Цитирай
Recommended Posts