Old_Shetarhand Публикувано Август 6, 2007 Share Публикувано Август 6, 2007 По рано бех пуснал една тема за ръчките на флойдовете и как искам да сменя мойта да не е с резба ми да е от онези щтракащите дето където ги сложиш там Остават не "висят".И ми Отговориха че е възможно като си купя ръчка с "Фтулка" и готово!Обаче проблемът ми сега е че едно приятелче ще пазарува от Ебей и ми предложи и аз с него!Обаче не знам какво е точно това което требва да си купя!По Скоро как бих могъл да разбера какъв модел ми е Флойда и каква ми е "Фтулката" понеже в сайта на китарата ми не пише.......дали ако направя преближен план снимка на флойда някой би могъл да ми каже?!! Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Август 6, 2007 Share Отговорено Август 6, 2007 Някои ръчки с "втулка" са просто един болт завит от обратната страна на отвора в който се завива ръчката и пружина която стои между болта и ръчката. Така при натягане пружината държи ръчката неподвижна. Пробвай дали не можеш да добавиш боли и пружина към твоя флойд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 6, 2007 Share Отговорено Август 6, 2007 ...едно приятелче ще пазарува от Ебей и ми предложи и аз с него... Като е толкова отворен да ти каже той каква е! Аман от разбиратели! Кажи какъв модел е точно китарата, не може да няма хич инфо из нета. Също това за снимките не е лоша идея!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Август 6, 2007 Автор Share Отговорено Август 6, 2007 http://www.slammerguitars.com/ct21.cfm Ето това е китарката......Относно близки снимки......довечера като се пребера от бачкане.....ще постна..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts