the_parasite Публикувано Август 2, 2007 Публикувано Август 2, 2007 (Редактирано) Здравейте, колеги.Имам един голям проблем.Следвах какви ли не инструкции за собствено ради0 през Winamp, но нищо не се получи.Тъй като от доста време имам идея да направя собствена аматьорска радиостанция искам да ви попитам има ли начин или програма цялата работа да не става през Winamp и още по-добре, има ли сайт, чрез който да осъществявам предаването на станцията ? Предварително благодаря ! Редактирано Август 2, 2007 от the_parasite Цитирай
olygofren Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Елементарно е през Winamp, само да имаш статично IP. Прочети инструкциите на ShoutCast сървъра и не би трябвало да имаш проблеми. Имай предвид обаче, че с повечето подобни софтове, ако ти се закачат 100 човека примерно, много е вероятно да клекнеш. Т.е. наистина трябва да е аматьорско. Иначе за сайт виж сайта, на който е радиото на форума: http://www.live365.com . Цитирай
the_parasite Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Аз имам реално IP.Може ли това да е проблемът ? Цитирай
olygofren Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Не, ок си е, ама най-добре се регистрирай в тоя сайт и няма да имаш грижи. Разпитай шефа (musicman) на лични, ако нещо не се оправиш, той поддържа форумното радио. И най-добре пускай яка тресня! Цитирай
the_parasite Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Не, ок си е, ама най-добре се регистрирай в тоя сайт и няма да имаш грижи. Разпитай шефа (musicman) на лични, ако нещо не се оправиш, той поддържа форумното радио. И най-добре пускай яка тресня! Благодаря за инфото ! Ако стане ще има и по-лирични неща ! Цитирай
Guest Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Аз нямам проблеми с радио от Уинамп. Броудкаствам си през Шауткаст сървър на моя комп, всичко е ок. Но щом не искаш да е през уинамп - потърси за някакви сайтове - лайв365.ком примерно, който предоставят безплатен броудкаст. Цитирай
the_parasite Отговорено Август 9, 2007 Автор Отговорено Август 9, 2007 (Редактирано) Аз се оправих с Уинамп в крайна сметка.Почти всяка вечер излъчвам.Ако има желаещи, могат да ме чуят на URL: http://87.120.230.54:8000 Редактирано Август 9, 2007 от the_parasite Цитирай
Recommended Posts