Jump to content
Българският форум за музиканти

Acoustica Mixcraft 3


dedomito

Recommended Posts

Здравейте приятели ,

От няколко дни се занимавам с разучаване на Acoustica MixCraft 3 и бързам да посоча , че съм очарован от програмката . Имам предишните версии ,но те не блестят с нещо забележително . В последната версия обаче хората са се постарали доста и се е получила една лека , приятна и итуитивна програмка , която помага при свирене в домашни условия .

Новите неща в програмката са меню Лайбъри - в него са поместени звуци и лупове на различни инструменти - барабани , бас , ритъм китари , и тн , като стиловете варират от балади през рок и се стигне до метал . Интересно е направено това , че при зададеното темпо , зададен тон , програмката майсорски напасва барабаните , ритъма и баса . Въпреки , че все пак семплите не са стотици с познатата функция копи и пейст се постигат забележителни резултати и различно звучене , особено като се направят подходящи преходи в барабаните и баса / които също са заложени като семпли / .

Другото нещо , което го няма в предишните версии е свиренето през VST в реално време , лошото е че не подкарва абсолютно всичките ВСТ плъгини , може би поддържа само DX. Другото което също е недостатък е това , че не поддържа миди ..

Общо взето мога да кажа само положителни неща за програмката - мултитрак , разнообразни семпли , свирене в реално време , запис , пан и волуме настройки на всеки трак , смесване в желан формат и не на последно място лесната работа с прогрмата .

Препоръчвам Ви да я пробвате и вие и чакам вашите отзиви .

В духа на форума няма да пускам линк , но ще се справите в торентите :thumbs_up:

Официалният сайт е http://www.acoustica.com/mixcraft/ . Има и трайъл версия :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...То като гледам програмата е 10-тина мегабайта ... ако и работе добре ще е супер , особено ако я сравним с големината на другите програми за музика - сега я тегля и ще пробвам . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то тая програмка е за домашни непрофесионални акомпанименти върху които можеш да си импровизираш сола (за учащите се като мен)

 

става бързо и лесно...но не е професионално ! ! !

 

:punk_guitar::cheers::punk_guitar::cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.