AC_DC Публикувано Август 1, 2007 Публикувано Август 1, 2007 Здравейте! Нов съм в форума,както и в китарите и имам само 1 кухарка от времето на бащами ! Харесах си 1 китара,евтинка 60 кинта електронна,с която главно да започна! Ето я и нея: http://www.bgbazar.com/product.php?id=6111&pic=1 Нарочно си избрах такава ефтинка,само да започна да драскам пръстите , пък после ще се мисли какво ще купувам!Пък и не съм толкоз добре с финансите да отделям по 300-400 лева за китара,която после може да е хвърля и да хваща прах само Слушам главно метал,като някой път минавам и на по леки стилове,зависи какъв ми е денят И въпросът ми е добре ли е да започна с такава ефтинка китарка? Цитирай
TheRipper Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 пич тая тояга изглежда детска по добре разгледаи раздела купувам/продавам има добри оферти от време на време (тая китарка ме разби ) Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 (Редактирано) Като отворих линка първите няколко секунди стоях като изтрещян. Виж в тази тема кой, с какво е започнал и се ориентирай, щом искаш нещо толкова евтино. Всъщност на колко годинки си... 6-7? Шегувам се Редактирано Август 1, 2007 от Am-I-Evil Цитирай
AC_DC Отговорено Август 1, 2007 Автор Отговорено Август 1, 2007 Хм,всъщност се оказа ,че съм на 13 години Хм добре,препоръчайте ми китара до 100 кинта електронна ;] Цитирай
Tomov Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 (Редактирано) Значи, баце...таз първата китарка както и да е. Няма значение и факта, че си на 13. Отиваш с някой (по възможност, който си има хабер; или най-малкото да е възрастен) по музикалните центрове и им казваш, че искаш електрическа китара за парите с които разполагаш. Биха ти предложили и старт пакети за начинаещи, които включват китара, комбо усилвател, тунер, колан, калъф и т.н. А също ако не се лъжа гледах едни електричарки на Фактор или ОЛП бяха за около 90 и няколко лева и бих си взел една такава за гората да не мъкна фендера. Според мен няма значение каква е китарата, стига да ти е удобна. А с времето ще разбереш, че в общи линии нещата, които еди-кой-си ги свири на гибсън, фендър, айбанез, рокангъс, пол рийд смит и т.н. можеш да ги жулиш и на скуаера. Оф стига съм дрънкал, затова отиваш пробваш и което ти е удобно взимаш. Все пак нямаш изграден усет и за първа китара всичко става. Нека колегите допълнят. А от мен - УСПЕХ ! Редактирано Август 1, 2007 от Tomov Цитирай
links234 Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 и аз не разбирам но там кадето си проверил има сущо ел китара с усилвател вграден Цитирай
Cupatincho Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Ми за под 100 левчета едва ли ще намериш нещо различно от това по-горе .. Ама за нещо като 200лв. ново можеш некой Стагг Скуаиер ама по-добре разгледай Купувам/Продавам ще намериш евтина качествена китара пък дали е запазена земи някои със себе си и тои да ти каже подробности!!! Успех,Цвети Цитирай
AC_DC Отговорено Август 1, 2007 Автор Отговорено Август 1, 2007 Ми за под 100 левчета едва ли ще намериш нещо различно от това по-горе .. Ама за нещо като 200лв. ново можеш некой Стагг Скуаиер ама по-добре разгледай Купувам/Продавам ще намериш евтина качествена китара пък дали е запазена земи някои със себе си и тои да ти каже подробности!!! Успех,Цвети Пич виж ся,проблема е друг! Не искам да давам над 100 лева че и повече за китара,като не знам ще свиря ли на нея,ще се зарибя ли или ще е оставя да фаща прах и ще се чуда на кой да е пробутам!За това ми трее ефтинко! Цитирай
shadow Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 До сто лева -нещо българско 2-ра ръка Иначе ходи взимай играчката Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 http://www.bgbazar.com/product.php?id=6111&pic=1 Купувай тази, хич не ги слушай, че била играчка. Виж, че получаваш и стойка за микрофон, какво повече ти трябва (: Цитирай
AC_DC Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 и аз тва се чуда кво и е играчката Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 (Редактирано) И аз... Истинска електронна китара с микрофон. Редактирано Август 2, 2007 от TerminalFrost Цитирай
SHARO Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 не се ебавайте с човека че ще вземе да си купи този уред хах са се сетих за темата ''с каква електронна китара започнахте'' след около минута боравене с търсачката открих оферта която е перфектна за господин AC_DC http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26446 Цитирай
bai-goku Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 (Редактирано) Електронна китара... електрическа китара. онова е играчка. Вземи си кухарка така що-горе изглеждат. Поне като дрънкаш ще се чува и няма да ти трябват допълнителни неща, като усилватели, ефекти и тн. Ако пък искаш електрическа. Търсиш кремона, пълдин или някакъв такъв боклук и почваш /не за друго, просто те си вървят около 40 до 70 лева. Ей, имаше една мн добра оферта за около 60-70 кинта... момент да я намеря.... Ам, от кой град си? Добавка, след търсенето: То са ти я намерили тази обява. Става дума за следната китара : http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25973 Според мен става идеално за начинаещ като теб. Но са ти се обадили и в другата обява с орфейче за 35 лева. Та, има шанс да е по-добрият /по-евтиният/ вариант за теб Редактирано Август 2, 2007 от bai-goku Цитирай
Recommended Posts