Jump to content
Българският форум за музиканти

AC_DC

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ще свиря на китара ;)

AC_DC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. BTW на каква цена са тунерите и струните?Требва ми 5-та и 6-та ама ако продават сички напрао ги слагам 4е 5-тата е на скъсване!Оки начи ще поправя таз на тати
  2. Ами таз китара е супер разбита!Няма 6-тата струна,вади ужасен звук и нито 1 рокаджииско нещо може да се иззсвири на тва нещо!
  3. Подиграваш ли ми се?
  4. Аз тука имам 1 кухарка от на бащата времето вътре пише Орфей Пловдив и на нея се мъча от 10 дни :hysterical: Благодаря много за линковете дето ми дадохте!
  5. и аз тва се чуда кво и е играчката
  6. Пич виж ся,проблема е друг! Не искам да давам над 100 лева че и повече за китара,като не знам ще свиря ли на нея,ще се зарибя ли или ще е оставя да фаща прах и ще се чуда на кой да е пробутам!За това ми трее ефтинко!
  7. Хм,всъщност се оказа ,че съм на 13 години Хм добре,препоръчайте ми китара до 100 кинта електронна ;]
  8. Здравейте! Нов съм в форума,както и в китарите и имам само 1 кухарка от времето на бащами ! Харесах си 1 китара,евтинка 60 кинта електронна,с която главно да започна! Ето я и нея: http://www.bgbazar.com/product.php?id=6111&pic=1 Нарочно си избрах такава ефтинка,само да започна да драскам пръстите , пък после ще се мисли какво ще купувам!Пък и не съм толкоз добре с финансите да отделям по 300-400 лева за китара,която после може да е хвърля и да хваща прах само Слушам главно метал,като някой път минавам и на по леки стилове,зависи какъв ми е денят И въпросът ми е добре ли е да започна с такава ефтинка китарка?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.