stratocaster Публикувано Април 16, 2005 Публикувано Април 16, 2005 искам да си кажете мнението за това като цяло. като микс, звучене като цяло. понеж има хора с монитори тук и много бих се радвал да дадат насоки. по принцип трябва и вокал да има но пропадна работата. малко сухо е щото е праено с цел да се сложи и вокал свиренето обаче е с двете леви ръце благодара предварително за съветите използвани са само китара - кубе - микрофон. http://4040.hit.bg/flower.mp3 Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 (Редактирано) искам да си кажете мнението за това като цяло. като микс, звучене като цяло. понеж има хора с монитори тук и много бих се радвал да дадат насоки. по принцип трябва и вокал да има но пропадна работата. малко сухо е щото е праено с цел да се сложи и вокал свиренето обаче е с двете леви ръце благодара предварително за съветите използвани са само китара - кубе - микрофон. http://4040.hit.bg/flower.mp3 даже бая си е реверба не е хич сухо... Вземете се стегнете има толкова начини в днешно време за по хуваб звук..... Тия барабани ала Чикаго 73" от къде ги зехте И се стегнете да е по ритмично иначе за демо звука си ок на китарата! Редактирано Април 16, 2005 от Nalbantov Цитирай
Topsun Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 че е весело-о.к. барабаните са много дърти наистина...иначе много глухо бе,няма високи май,много среди,малко баси...???ич не е суо,може да се позаиграеш малко. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 готинко. ритъм китарката ме кефи най-много. Барабаниките много hi-fi ми звучат, затова ако попълниш с нещо средите, например някфо органче, което ще намалиш след като се изпее. Соло китарката не ме кефи много като звук, ама тва е субективно де. струва ми се че и темпото може уеко да се дигне. Виж ся тва е просто ако седна да критикувам иначе е готинко кефи Цитирай
stratocaster Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 ееми да, барабаните наистина кофти ги направих. а пък за високите - ами при мене са си ок. не знам.... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Цвекето цъфна, хайде да върже. Ритъм рифът добър, ревербът множко, може да разнообразяваш колко ти душа иска. Бравос :hello: Цитирай
stratocaster Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 благодаря ви то на този запис няма какво да му правя щото барабанките са на трак. все пак работя със добрата стара куул едит поради хардуерни причини не мога да си позволя нещо повече иначе ако някой е работил с leaf drums 2.0 да даде насам пресети че тия наистина са като '73 и доста ги барам докато ги докарам такива. по принцип семпълите звучат като удари по кашон Цитирай
sw1tched Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 гот е ..малко '80 атмосфера ми създава ама няма лошо :green: . На ритъм китарата EQ бих препоръчал и да.. семпли за барабаните. Цитирай
Recommended Posts