SlipFly Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 Jackson DKMG . Щом ще свириш жици това е китарата . Ето и малко спецификация : Archtop alder body (with flame maple veneer on trans finishes), bolt-on maple neck, compound radius rosewood fingerboard, EMG® 81 (bridge) and 85 (neck) humbucking pickups, Jackson low-profile double-locking tremolo and black hardware. Scale Length - 25.5” (648mm) Bridge - Floyd Rose® Licensed Jackson® Low Profile JT580 LP Double Locking 2-Point Tremolo Tuning Machines - Sealed Die-Cast Tuners Body - Alder with Carved Top and Flame Maple Veneer on Transparent Colors Neck Dimensions - 1st Fret: .735”, 12th Fret: .810” PICKUPS : Bridge Pickup EMG® 81 Middle Pickup N/A Neck Pickup EMG® 85 Мисля че това е достатъчно за китарата . Ето я как изглежда : Дам наистина е доста добра особено предимство поне според мен пред Рг-то е това че е с ЕМГ адаптори Но за съжеление нямам толкова пари затова май засега оставам на рг-то.И също така още търся отзиви за адапторите на ибанеца @ рахата добро предложение но не съм заинтересован от 7дем струнна китара мерси за помеща фелъс Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Може да прозвучи тъпо, SlipFly, но ако пратиш китарката по пощата няма ли да ти излезе по-евтино?... Все пак знам ли колко е билета за възрастен на самолета. Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ето ти един модел дет ше те накефи според мен Ibanez RG320EX EMG pickups Цитирай
Slevin Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Напоследък все по-често ми иде да си го затряскам тоя Jackson в главата. Не че е лоша китарата, напротив. Ама както по-горе някой каза - наистина качествените Jackson-и са над 1500 лева. Гледам сега тук какви Ibanez-чета има за под 1000 лева ииии... И двете алтернативи са добри. Просто трябва да видиш китарите на място, да ги чуеш и да видиш коя според теб повече ти пасва. Цитирай
рахата Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ето ти един модел дет ше те накефи според мен Ibanez RG320EX EMG pickups Мдаа това предложение на колегата Petrucci е много добро,ако някой има менние и семпли да заповяда.Ето нещо друго за SlipFly: http://www.thomann.de/gb/schecter_omen_6_fr_extreme_bch.htm Цитирай
SlipFly Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 Напоследък все по-често ми иде да си го затряскам тоя Jackson в главата. Не че е лоша китарата, напротив. Ама както по-горе някой каза - наистина качествените Jackson-и са над 1500 лева. Гледам сега тук какви Ibanez-чета има за под 1000 лева ииии... И двете алтернативи са добри. Просто трябва да видиш китарите на място, да ги чуеш и да видиш коя според теб повече ти пасва. така си е трябва да ги пробвам а това е проблевма в цялата ситуация.както и да е вчера чух някой неща с рг350 и ми звучаха доста добре а тва за пощата винаги съм си го мислил като идея ама не ми се струва доста сигурно .Затова живот и здраве след 1 месец ще ходя до Икономов и там ще пробвам тва което съм си харесал (ако го има в наличност) ако не Мисля да се метна до фактора в Варна ако не се лъжа се казваше Фактор там продават Уошбърн. Мерси на всички мнения и изказвания много ми помогнахте Цитирай
Overdrive Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 мамка му няма ли за вас други китари на света освен джаксън и ибанез????? аз за метълии бих си взел копие на гибсън като впифон примерно - мисля че вадят доста по-тежък саунд Цитирай
SlipFly Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 въпрос на личен избор мамка му Цитирай
fLiSk Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 А, виж за Шектер бях изключил. Препоръчвам ти да ги прегледаш обстойно. Доколкото съм чувал са изключително качествени като звук и изработка, особено за парите си и определено са насочени към металии. Освен това какво пише на билетите на авиокомпанията ти е един въпрос, това каква е практиката е друг. В 99% от случаите с разбиране ти позволяват да си вземеш китарата като ръчен багаж. Цитирай
SlipFly Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 RG370DX BK,EB PRICE: 814 lv 3pc Wizard II neck Basswood body Jumbo frets III bridge IBZ INF3 (H) neck pu IBZ INFS3 (S) mid pu IBZ INF4 (H) bridge pu Colors: BK Black, EB Electric Blue и RG350EX BK PRICE: 889 lv 3pc Wizard II neck Basswood body Jumbo frets Edge III bridge IBZ INF3 (H) neck pu IBZ INFS3 (S) mid pu IBZ INF4 (H) bridge pu Color: BK Black някой може ли да обясни каде е разликата защото аз виждам само на тремолото на 370 не пише че е Едж 3 а само 3 ...? защото да ви кажа чесно РГ370 повече ме кефи като визия поради липсата на платка китара ми изглежда по изчистена един вид но пък ако е по зле от 350 няма да избера визията . И разликата в парите я има..и немога да си обесня защо? Ае ако някой знае да кеже 10кс Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ами най-добре се консултирай със служителя от музикалния магазин, когато си избираш китара, защото аз отворих няколко линка и във всеки пишеше различно. Ibanez RG350EX link 1 Ibanez RG370DX link 1 Ibanez RG350EX link 2 Ibanez RG370DX link 2 Цитирай
ho6imin Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Не очаквай кой знае какъв избор на Уошбърн във Варна.Хареса ми едно такова кухе там,но ел.китарите не бяха нещо особено.Имах Уошбърн за яко жици-Стив Стивънс беше модела-наистина си струва да се огледаш за нещо подобно. Успех в Избора! Цитирай
SlipFly Отговорено Август 4, 2007 Автор Отговорено Август 4, 2007 Ами по принцип ако ми стигне бюджета ще се развартя из Варна и София.В Пловдив е пълен т***к. Цитирай
kostaaa Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Имам по-стар модел RG370DX и мога да ти кажа че разликата е само в панела, бриджа е същия. Преди имаше модели 550 и 570, после ги преименуваха на 1550 и 1570. Сега ПО-ЕВТИНИЯ модел 1550 с панел го няма (това може би беше най-добрата китара цена-качество от серията), но се появиха 2550 и 2570, които са също Престиж, но с DiMarzio IBN адаптери.... Не забравяй и тази RG320 има една готина особеност на дървото, дето по-добре някой друг да ти я обясни (на място ще видиш ) иначе не я гледай че и "липсва" единия адаптер в средата дето почти няма да го ползваш.... RG370DX...... DX значи Delux Цитирай
SlipFly Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 (Редактирано) Значи .. тази 320 и нея я гледах обстойно наистина има някаква разлика (минимална) в дървото , но пък при нея личния ми проблем е цвета в Икономов има 2 цвята от 3 по принцип които ги предлагат от сайта на Ибанец и точно сивото което и стои наи добре поне според мен го няма като избор в България Само да оточня че отпадна варианта да си зема китара от Англия щото както казах по нагоре не ми се рискува на летището а другото което е ходих до пощата и питах как стоят нещата с застраховане на пратките което е единствения начин да си пратя китарата щото иначе не е много разумно , та както и да е там ми искат 50 лири което ще ми излезне по скъпо от колкото да си я купя от Икономов Вече съм се спрял и на два модела и те са рг350 и рг370дх така 2те китари са идентични поне от това което гледам като характеристики флойд,гриф,адаптори,джъмбо фретс и тук идва една особеност за която ме светнаха тези дни значи 350то тъй като е с пикгард има "малко" повече издалбани места демек по малко дърво на самата китара докато 370 е без пикгард и няма толкова "дълбани" места Редактирано Август 6, 2007 от SlipFly Цитирай
Recommended Posts