Baby Thomas Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 Немалко хора си правят отделни инсталации за аудио и за друго. Точно за да не се сбозява яко. Но не е много удобно. Общо взето шибана работа... Най-добри вариант е да си направиш собствено ИнсталлСД с помощта на nLite. Да не оставяш направо НИЩО от бозите на М$ и оттам насетне да ползваш само Портабъл софт, който не маже и не свини. Така шансът ти за добре вървяща система с по-дълъг живот и перформанс е много по-голям. Но като казвам "много" имам предвид "МНОГО"!!! Цитирай
salt Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 Хора, пробвах всичко.Преинсталация.На Windows, Cubase, Драйвери на саунд картата.НИЩО Все същата.Как е възмобно.Всичко е ново, а не работи както трябва. Ако някой има друга идея превди да изпратя платката за праоверка ще съм благодарен. Цитирай
f1_sound Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Пробва ли Платката на друг комп, защото има една гадна вероятност да се е получила несъвместимост с дъното Аз преди години имах същият проблем Цитирай
salt Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 Пробва ли Платката на друг комп, защото има една гадна вероятностда се е получила несъвместимост с дъното Аз преди години имах същият проблем Ами.Не съм пробвал.Щв пробвам.Всъщност ще пробвам да я сложа на друг слот, защото вмомента е на PCIexpress.Ще пробвам на нормален PCI,но трябва да може на експрес,защото преди работеше.Пъки дъното ми е толкова ново,че едва ли ще е от това.Произведено е 2007 година и е е съвместимо даже и с 4 ядрени процесори, PCIexpress и т.н. Дано се оправи, че не мога да захапя вече почти месец с тази техника. Цитирай
salt Отговорено Август 7, 2007 Автор Отговорено Август 7, 2007 И така.Борбата продължава.Днес смених мястото на картата.Сложих я на нормален PCI slot.Уаууууууу.Тръгна най-сетне нормално...но когато я върнах на PCI е slot-а, пак започна да пращи и влаче.Как да я накарам да проработи на PCI е slot-а, като по принцип би трябвало да работи, защото пише че е съвместима с такъв слот.И беше.Имали възможност да се настрои от някъде.Уточнявам, че първоначално я сложих не на PCI Express, а на PCI e слот.Има разлика между двата вида.Не знам каква е вътрешно , но на външен вид поне PCI e слота е като нормалните PCI(малко по дълъг) , а PCI Express е с много по къс конектор, и не може да се сложи там картата.Следователно би трябвало да работи и н на PCI e и на PCI слотве. Някой да има идея какво да направя оттук нататък.Обърнах се каъм техникал съпорта на м-аудио Германия.Питат ме откъде съм купил картата.Е-е-е-е.Все едно има значение.Още малко и няма да ми помогнат, ако не е от тях. Хубаво че и тук има компетентни хора. :) http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT-main.html Цитирай
niki123bg Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Отговорът е изключително прост - дръж си картата на нормален PCI слот. Както сам си забелязал работи съвсем нормално. Не зная какъв bandwith изисква тази карта, но силно ме съмнява да се нуждае от PCI-eXtended (съкратено PCI-X), което е различно от PCI-Express, чийто официални съкращения са PCI-E и PCIe. Цитирай
salt Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 Отговорът е изключително прост - дръж си картата на нормален PCI слот. Както сам си забелязал работи съвсем нормално. Не зная какъв bandwith изисква тази карта, но силно ме съмнява да се нуждае от PCI-eXtended (съкратено PCI-X), което е различно от PCI-Express, чийто официални съкращения са PCI-E и PCIe. Ами да де.Аз имаm PCI Extended на дъното.Там беше.Ама тоя компютър се е заинатил и така. В края на краищата ще е на нормален PCI, но дали има вероятност да работи по зле ако е на PCI? Цитирай
niki123bg Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Ами нямам представа, но както казах - съмнява ме да има нуждата от допълнителната пропускателна способност на PCI-X - т.е. вероятно нищо няма да загубиш ако я държиш на нормален PCI. Най-добре си направи необходимите проби с проекти, които познаваш и ако няма пукане и други неприятни "ефекти" при latency на което си свикнал - значи там си е ОК. Цитирай
Recommended Posts