metalhammer Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Към горните класации добавям и новите попълнения Kenny Wayne Sheppard и Johny LAng Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Billy Gibbons(ZZ Top)Tom(нека почива в мир) и John Fogerty(Credence Clearwater Revival) аз по принцип не съм гоялям фен на този стил но тези са ми любимците :inlove: Айде, и кънтри, како... Гарт Брукс да не го изпуснете Цитирай
metalhammer Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Billy Gibbons(ZZ Top)Tom(нека почива в мир) и John Fogerty(Credence Clearwater Revival) аз по принцип не съм гоялям фен на този стил но тези са ми любимците :inlove: Айде, и кънтри, како... Гарт Брукс да не го изпуснете Ти на тва ако казваш кънтри заеби. Цитирай
Topsun Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 аз като гледам така (пък е и модерно) направете анкета gary more или stivie ray vaughan:)аз се кефя повече на стивито,а гери мур ми е много кебапчета (това не означава,че не може да свири,просто лично мнение). Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Billy Gibbons(ZZ Top)Tom(нека почива в мир) и John Fogerty(Credence Clearwater Revival) аз по принцип не съм гоялям фен на този стил но тези са ми любимците :inlove: Айде, и кънтри, како... Гарт Брукс да не го изпуснете Ти на тва ако казваш кънтри заеби. Моите уважения; просто мнение; тия - Крийдънс, са си ресторантска група. Брадатия - да. Абе забравих един от най-, абе , мен ми е най: Джон Мейъл. И джони Уинтърс, да не сме капо... Нали става дума за блус, ама сега Буги... След малко и Ути Бъчваров ще го напише някой... Цитирай
metalhammer Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Моите уважения; просто мнение; тия - Крийдънс, са си ресторантска група. ех Аре сеспект братле Израснал съм с криданс Пък и за мъртвите или хубаво или нищо . Заще се тярбва да се заяждаме баси - можеби шот сме си българи май..... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Потретвам за уважението, ама няма сал реверанси да си правим... Темата е за любими, или по-скоро големи блус китарджии; вкусове секви, ама ако тея са на нивото на моите, или аз съм глух, или ти си сбъркал форума. Не че си мерим...вкусовете. Важното е да няма нюклиър уор. :hello: Цитирай
black_waltz Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 sa6tiat явно си на принципа "нащо яице е наи голямо"(което е изключително глупаво) така че просто не си заслужава да обръщам внимание на такива мозъци като теб :green: ади кефи си се на виртуозните ти идоли аз ще си се кефя на моите :guitar: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 sa6tiat явно си на принципа "нащо яице е наи голямо"(което е изключително глупаво) така че просто не си заслужава да обръщам внимание на такива мозъци като теб :green: ади кефи си се на виртуозните ти идоли аз ще си се кефя на моите :guitar: Алески, човече Божи, ако Мейъл е виртуоз, аз съм магданоз; не споря за вкус; ама ниво някакво трябва да има; айде, мир да има, тук или се пляскат по гърбовете, или цупят. :hello: Но ако чуеш Мейъл и не ти хареса, тогава ме сиктиросвай, не преди. Цитирай
niki123bg Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 sa6tiat явно си на принципа "нащо яице е наи голямо"(което е изключително глупаво) така че просто не си заслужава да обръщам внимание на такива мозъци като теб :green: ади кефи си се на виртуозните ти идоли аз ще си се кефя на моите :guitar: Алески, човече Божи, ако Мейъл е виртуоз, аз съм магданоз; не споря за вкус; ама ниво някакво трябва да има; айде, мир да има, тук или се пляскат по гърбовете, или цупят. :hello: Но ако чуеш Мейъл и не ти хареса, тогава ме сиктиросвай, не преди. Абе ти за какво въобще спориш? Темата не е "аз мисля че тези са най-добрите, я ги оплюйте". Забелязваш ли че си един от малкото които плюят. Айде стига с простотиите. Тва се отнася и за разни хора дето ми обиждат чичко гери на кебапчийница. Всеки има право на собствено мнение, но няма правото да ме обижда дори индиректно. Пичове, идеята е всеки да сподели какво го кефи, а не какво не го кефи. Ако ви е голям кеф да плюете - направете си тема "Топ 10000 на блусарите които не ме кефят"...аааа Цитирай
Topsun Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Kenny Wayne Sheppard изрод!абсолютен!дежа ву ду....... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 sa6tiat явно си на принципа "нащо яице е наи голямо"(което е изключително глупаво) така че просто не си заслужава да обръщам внимание на такива мозъци като теб :green: ади кефи си се на виртуозните ти идоли аз ще си се кефя на моите :guitar: Алески, човече Божи, ако Мейъл е виртуоз, аз съм магданоз; не споря за вкус; ама ниво някакво трябва да има; айде, мир да има, тук или се пляскат по гърбовете, или цупят. :hello: Но ако чуеш Мейъл и не ти хареса, тогава ме сиктиросвай, не преди. Абе ти за какво въобще спориш? Темата не е "аз мисля че тези са най-добрите, я ги оплюйте". Забелязваш ли че си един от малкото които плюят. Айде стига с простотиите. Тва се отнася и за разни хора дето ми обиждат чичко гери на кебапчийница. Всеки има право на собствено мнение, но няма правото да ме обижда дори индиректно. Пичове, идеята е всеки да сподели какво го кефи, а не какво не го кефи. Ако ви е голям кеф да плюете - направете си тема "Топ 10000 на блусарите които не ме кефят"...аааа Светни ме ква е обидата , та да ти се извиня в държавен вестник Цитирай
niki123bg Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 sa6tiat явно си на принципа "нащо яице е наи голямо"(което е изключително глупаво) така че просто не си заслужава да обръщам внимание на такива мозъци като теб :green: ади кефи си се на виртуозните ти идоли аз ще си се кефя на моите :guitar: Алески, човече Божи, ако Мейъл е виртуоз, аз съм магданоз; не споря за вкус; ама ниво някакво трябва да има; айде, мир да има, тук или се пляскат по гърбовете, или цупят. :hello: Но ако чуеш Мейъл и не ти хареса, тогава ме сиктиросвай, не преди. Абе ти за какво въобще спориш? Темата не е "аз мисля че тези са най-добрите, я ги оплюйте". Забелязваш ли че си един от малкото които плюят. Айде стига с простотиите. Тва се отнася и за разни хора дето ми обиждат чичко гери на кебапчийница. Всеки има право на собствено мнение, но няма правото да ме обижда дори индиректно. Пичове, идеята е всеки да сподели какво го кефи, а не какво не го кефи. Ако ви е голям кеф да плюете - направете си тема "Топ 10000 на блусарите които не ме кефят"...аааа Светни ме ква е обидата , та да ти се извиня в държавен вестник Нито чета държавен вестник, нито ми е необходимо извинението ти. Ако искаш обаче можеш да спреш да с тъпите си изкавания по отношение на вкусовете на хората, никой няма нужда от тях. Ако не искаш - недей, то е въпрос на възпитание. Цитирай
Recommended Posts