edoardo Публикувано Юли 31, 2007 Публикувано Юли 31, 2007 Много моля,ако някой знае с каква програма и как се правят симбеци да ми каже от къде мога да си сваля тази програма. Благодаря Ви предварително!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Сингбек (singback) се казва, стига с тез...измислените термини вече!!! Най-простото е да си свалиш едни МИДИ и да го озвучиш със СофтСинт. По-сложното - Кюбейс/Сонар/Самплитюд и VSTi плъгини. Най-сложното не е за простолюдието... Цитирай
bassmaniac Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Най-сложното не е за простолюдието... Цитирай
SlipFly Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Е бати ебафката те са само за синя кръв Цитирай
Nightmare81 Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Пич , ти не си ли чувал за еМУЛЕ .....пиши на търсачката му КАРАОКЕ + името на песента ...Аз лично съм намирал така много качествени неща . Е разбира се има и бози...А отностно как се правят - ами най-добре е да си ги изсвириш сам .... Цитирай
kalinpetkov Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Дръпни си Cubase и си направи сингбека. Както казаха мнооооого е сложно с него. На мен ми трябваше половин час да се ориентирам. Цитирай
Recommended Posts