Overdrive Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 размери на дж-бас няма в нета - нито на пикгард нито на тяло (или поне нямаше преди 2-3 месеца - търсил съм с часове) Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 За праговете чувам, че диката бачка добре не само за праговете.. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 (Редактирано) 1. Може със шлайф машина - аз пребоядисах една стара Пълдинка (още не съм се похвалил тук де ) ама на големите равни повърности махах боята с шлайфмашина, по кривините на роговете - на ръка, с 80ти номер, докато стигна дървото, после със 180, после грунд, после с 800, после 2-3 слоя боя, минаваш с 1000, после пак боя, пак 1000 и вече лакираш. Само, ако не знаеш и/или не си го правил до сега - гледай да махнеш боята ИЗЦЯЛО, не трябва да има остатъци по дървото, дори и да си мислиш, че след боядисването няма да се виждат - вижда се, стича се, осира се работата, общо взето...! Затова и пребоядисвах на ново тая която аз правих... 2 и 3. За праговете и пикгарда - Иван ще се погрижи - аз сменях прагчета на една от китарите ми при него, но вече си бях купил мои - взе ми 20 лв, а с негови прагчета каза, че иска 50. Прагчетата в магазина струваха 25, така че разликата не е толкова голяма, но пък поне той ще ти каже какви прагчета ти трябват преди да се набуташ и да дадеш пари за такива, които не ти вършат работа. Иначе прагчета се продават във Филхармонията при моя приятел Веселин Койчев, повечето време там виси жена му де - та преди бяха 25 китарни Medium Jumbo, за бас едва ли са много повече. За пикгард мисля че видях няколко шаблона в работилницата му, може и да няма, но не съм 100% сигурен. За акрилните бои, акрилния грунд и полирпастата мини през улица "Карловска" (до пешеходния мост от страната на реката, където е Новотела, само че в гругата посока ) в магазините за бои и лакове - там има направо на спрейове. Акрилната боя е 4,80 на флакон, ако не ме лъже паметта, лак има също за около 6 лв на флакон, полирпастата, която ще ти е достатъчна за полиране на поне 5 китари е 4,60. Тъпото е, че тая боя на спрейовете и след 2 седмици още не беше изсъхнала, можех да оставям следи с нокти по нея Координати на Иван (от Пловдив е) се двоумя дали да дам - да не сметнат че е реклама и да ми се скарат модераторите, та ако искате - пишете ЛС. Редактирано Август 12, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts