TRUMP Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Здрасти дребосъче и от мен,дано да ти е полезен сайта,поне понякога И знай 4е пове4ето стават музиканти заради фенките Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) Охооо, още една колежка от Варна Здрасти Редактирано Септември 8, 2007 от marin_zhelezov Цитирай
Slav Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Здрастиии Много късмет и с китарата и с вокалите Напълно си права за пеенето за удоволствие. И аз си пея за удоволсвие пък не знам що сички ми казват че пея мн хубаво Тука сички са прота Много ще научиш от тях. И най-хубавото - всички си помагат взаимно Като 1 голямо семейство сме ако мога така да се изразя Цитирай
zazinka Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 еееей мерси на всички които ме приветстваха и аз искам да кажа добре дошли на всички по-нови от мен айде и ако случайно има сред вас от Варна вижте в раздел Какво къде кога темата сбирка на форума във Варна може да се запознаем в Алиби айде нали знаете късмет и творческо вдъхновение и много любов да има че тя ражда вдъхновението Цитирай
Recommended Posts