zazinka Публикувано Юли 27, 2007 Публикувано Юли 27, 2007 здравейте и от мен аз съм Златка или Зазинка както се писах тук и съм главно певица и съм на почти 17 години смешното е че когато се записвах във форума бързах много и не погледнах че съществува инструмента Глас трябваше там да се запиша да знаете та пея от около 7 - 8 години от варна съм първо пеех в едно частно студио сега съм при учителка и съм участвала на много места и пеенето много ми харесва това е моето призвание и се надявам да има още много хора които чувстват нещата като мен защото новата музика има нужда от хора които я правят не заради пари или слава а заради чистото удоволствие което изпитват и желанието да видят усмивките по лицата на хората занимавам се общо взето със всякакви стилове от джаз до хард рок и музиката много ме кефи да не кажа че съм готова да направя всичко с това да се занимавам в бъдеще иначе свиря на китара от миналата година но с прекъсване първо 2-3 месеца класическа и сега от месец джаз китара и импровизация ами какво друго да кажа освен че се надявам да се запозная макар и само пишейки си с още много от готините музиканти във Варна и цяла България и да почерпя опит от вас съвети и така нататък много е хубаво че го има този форум браво на създателите му и на тези които членуват тук дано някой ден мога да отскоча и до София за да се запознаем на някоя форумна среща засега чао и до нови срещи и теми Цитирай
ivivdim Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 смешното е че когато се записвах във форума бързах много и не погледнах че съществува инструмента Гластрябваше там да се запиша да знаете Не е страшно. По-кофти щеше да е ако се беше получило обратното: "Вокалистката която много обича да свири" - шегичка. Иначе - приятно прекарване във форума! Цитирай
zazinka Отговорено Юли 29, 2007 Автор Отговорено Юли 29, 2007 Мерси много Noti4ka btw чух едни твои записчета в стил джаз и много ми харесаха браво и аз обичам много джаз и ще има доста неща които да науча от теб успех и на тебе и творческо вдъхновение Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 И от мене добре дошла и много УСПЕХИ!!! Цитирай
zazinka Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 мерси на всички които ме приветстваха и на вас желая много успехи записчета ще кача като имам време Цитирай
dorchester Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Здравей и от мен. Като съгражданка, редно е и аз да те приветствам. Приятни мигове/минути/часове (?) във форума. Цитирай
pantommind Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 има още много хора които чувстват нещата като мен защото новата музика има нужда от хора които я правят не заради пари или слава ....така сме повечето тук .... )))))))) Велцоме! Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 привет и от мен.пожелавам ти ползотворен престой тук. поздрави! MOЯTISIUS Цитирай
noti4ka Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Мерси много Noti4ka btw чух едни твои записчета в стил джаз и много ми харесаха браво и аз обичам много джаз и ще има доста неща които да науча от теб успех и на тебе и творческо вдъхновение Винаги,когато ти трябвам съм на твое разположение-стига да мога да помогна Успех още веднъж и не се колебай да пишеш Цитирай
Recommended Posts