DANEV Публикувано вчера в 15:28 Публикувано вчера в 15:28 (Редактирано) На 24 юли освен, че съм рожденик, се навършват 5 години откакто минахме маршрута на дружбата (Ком-Емине) с Николай Георгиев. Вчера ми се отдаде възможност да посетя нос Емине, което се случи на няколко пъти оттогава, но по лесния начин (с кола), а не както преди 5 години напряко през Ком с колело… Винаги, когато ходя там се сещам за преживяването и всеки път си казвам, че това е един от най-запомнящите се моменти за мен цялостно. Понеже носих портативна апаратура записах един любим инструментал на John Scofield, който съм (почти) сигурен, че никой не е свирил на нос Емине. Понеже не съм достигнал нивото да ме цитират хората, ще се самоцитирам: - „Вярвайте в себе си, следвайте целите и мечтите си и знайте, че не винаги всичко е на всяка цена, но границата между оправданието и "не е на всяка цена" е тънка...“. Това написах тогава, когато завършихме пътуването. Приятно слушане! ето и "не е на всяка цена" е тънка...“. Това написах тогава, когато завършихме пътуването. Приятно слушане! Редактирано вчера в 15:29 от DANEV Цитирай
Recommended Posts