nofearinc Публикувано Юли 24, 2007 Публикувано Юли 24, 2007 В обедната почивка се озовах с клавир и китарка около мен и ми хрумна нещо елементарно, та реших да драсна кратка импровизацийка. Доста аматьорска излезе за 20-тина минути, но ми навява разни спомени и се надявам поне на някой да му допадне. Като остане време, ще я развия по- добре и ще добавя и друг аранжимент. Battle of freedom импровизацийка Весел ден, връщам се на работа Цитирай
nofearinc Отговорено Юли 24, 2007 Автор Отговорено Юли 24, 2007 (Редактирано) Поиграх си малко и наблегнах на една друга бленда. Всъщност презаписах нещата наново - надявам се това вече да ви хареса П.С. Putfile не работи, така че отново The Battle of Freedom @ Data.bg - домашно записче Поздрави Редактирано Юли 24, 2007 от nofearinc Цитирай
racerx Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 (Редактирано) Поиграх си малко и наблегнах на една друга бленда. Всъщност презаписах нещата наново - надявам се това вече да ви хареса П.С. Putfile не работи, така че отново The Battle of Freedom @ Data.bg - домашно записче Поздрави Настрой си китарата. Редактирано Юли 24, 2007 от racerx Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Дано, не се разсърдиш, но звучи ужастно фалшиво!!! И не само китарата е фалшива, там има и тонове, които дразнят!!! Sorry, но питаш, за мнението ни и ние ти го казваме!!! Още веднъй извинявай, дано не си се разсърдил!!! Но все пак, надявам се тази моя критика, да е градивна и да подейства положително!!! УСПЕХ Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 пич, супер зле е... Не пиша за да се сърдиш, а за да не пускаш другия път неща, преди да си мислил... Т'ва ритъм, т'ва нещо си?... проблема в първия вариант е най-малко в блендата... Бачкай! Ние сме насреща. И пак повтарям не е идеята, че не съм те дооценил - просто ти е рано... Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Е, той човекът си казва, че е аматьорско. Може би повечето така сме почнали. Да не съдим прекалено, защото си давам сметка какво е да започнеш да се занимаваш с музика и да не си Моцарт, та да извират симфонии веднага. Та така, пич, кофти ти е музиката (особено сравнена с тази на ошлайфаните музиканти в този форум). Но ако имаш желание и се занимаваш сериозно с музика, след години ще пускаш неща, за които ти самият ще знаеш, че си струват. Между другото има моменти, в които има идея. Абе дерзай! С желание се постига много И още едно "между другото" - добре е, че като бях малък, нямаше интернет да си пускам тогавашните дрънканици да ми ги обсъждат, защото си се кефех на жалките опитчета и ако някой ми беше казал, че не стават за нищо (каквато беше истината), изобщо нямаше да продължа да се занимавам с музика Цитирай
ultramega Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 ^ И аз съм на същото мнение. Не бива лошите отзиви за първите ти опити да те откжат от следващи такива. Давай нататък, след време ще демонстрираш напредъка Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 По принцип, си падам по това да потискам и отказвам хората от неща, които не са за тях, но тук видях известна романтика и обещаващи загадки - давай смело и очаквам рутнята скоро да дойде, нали? Цитирай
nofearinc Отговорено Юли 26, 2007 Автор Отговорено Юли 26, 2007 Привет отново, Както добре отбелязахте, това си е 'аматьорска импровизацийка', а не 'Концерт за цигулка и оркестър'. За съжаление не разполагам нито с добра техника (onboard audio, симулация на микрофонче за 5 лева и Casio без динамична клавиатура от... семейството на първите динозаври), нито с много опит ("защото си давам сметка какво е да започнеш да се занимаваш с музика и да не си Моцарт, та да извират симфонии веднага."). Всъщност надеждата ми беше да чуя нещо по- конкретно - да не използвам толкова натрупани акорди на места, да сменя тоналността, по- бърз ритъм или да го изтрия, за да не предизвикам хибрид между биологическа война и Апокалипсис. Нормално е да съм на светлинни години от Chrysalid, CyberGene, ...taka li e? - a taka., don_pepinio, zanev 70, Telerig и всички останали, чиито неща слушам и чета тук месеци наред. Поздрави и благодарства за градивната критика. P.S. За финал, нещо мое, разписано на Guitar Pro, за тези, които имат нерви да чуят още нещо, но този път по- чисто Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 (Редактирано) А бе, радваш ме П.П. и едит: В смисъл, че не се взимам за повече от теб по този въпрос. Редактирано Юли 26, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts