zeratuL_x Публикувано Юли 23, 2007 Публикувано Юли 23, 2007 Искам да намеря табовете на химна на България и на Ахат черна ОВЦА.МОЛЯ!!! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showto...578&hl=Ahat . Там е Черната овца и т.н. За химна, за съжаление, нищо не намерих. Дано това ти помогоне!!! УСПЕХ Редактирано Юли 23, 2007 от Тони Николов Цитирай
rotten_perish Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 дай си mail-a и ще ти пратя химна на таб Цитирай
bai-goku Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 **********************************!********************************** *Този файл е авторски труд и e лична интерпретация на песента. Той * *е единствено за лично ползване и не може да бъде разпространяван и * *публикуван никъде другаде без изричното съгласие на автора му. * ********************************************************************* * "ПЕЙ СЪРЦЕ!" * * http://peisyrce.hit.bg * ********************************************************************* ********************************************************************* ПЕСЕН: Химн на Република България ИЗПЪЛНИТЕЛ: ИЗПРАТЕНО ОТ: peisyrce@yahoogroups.com ********************************************************************* E ||---5-5-7-8-7-5------5-5-7-8-7-5------5-5-7-10-8-7-5-4-5-4-- B ||-5-----------------5------------------5-------------------- G ||----------------------------------------------------------- D ||----------------------------------------------------------- A ||----------------------------------------------------------- E ||----------------------------------------------------------- E ||------4-5--7--8--10----12-10-8--10-12-----10-8--7--5-8--12- B ||--6-5------------------------------------------------------ G ||----------------------------------------------------------- D ||----------------------------------------------------------- A ||----------------------------------------------------------- E ||----------------------------------------------------------- E ||----10-8--7--5-4-5-4---------4-5-- B ||---------------------6-5-6-5------ G ||---------------------------------- D ||---------------------------------- A ||---------------------------------- E ||---------------------------------- ********************************************************************* * "ПЕЙ СЪРЦЕ!" * * http://peisyrce.hit.bg * * Очакваме вашите файлове, мнения и желания: * * peisyrce@mail.bg * ********************************************************************* Това се намира като напишеш в гугъл "химн на българия таб" /с малка буква, защото не прави разлика главни и малки / Цитирай
Surikat Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 И не забравяй да го свириш винаги прав Цитирай
Deep Purple Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Айде да не пускам нова тема можете ли да ми дадете партитурата на този химн на ЕС : http://www.vbox7.com/play:8e24c45d От скоро свиря на китара ,вижда ми се лесен ,от 15 сек натам много ме кефи мелодийката Цитирай
yamaha Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 ... партитурата на този химн на ЕС : От скоро свиря на китара ,вижда ми се лесен ,от 15 сек натам много ме кефи мелодийката Готово бе...и на останалите химни на ЕС ще ти дам. Друг е въпросът, че ЕС си присвои част от Бетовеновото творчество за химн, понеже е минала давността на авторските им права. Ето ти я одата Цитирай
Deep Purple Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 ... партитурата на този химн на ЕС : От скоро свиря на китара ,вижда ми се лесен ,от 15 сек натам много ме кефи мелодийката Готово бе...и на останалите химни на ЕС ще ти дам. Друг е въпросът, че ЕС си присвои част от Бетовеновото творчество за химн, понеже е минала давността на авторските им права. Ето ти я одата А с ноти има ли , с такова не съм бачкал ,ако можеш да ми обясниш на ЛС Цитирай
Recommended Posts