NIKOCHIM Публикувано Юли 22, 2007 Публикувано Юли 22, 2007 Най-накрая с гордост мога да ви поканя на нашия профил в myspace да чуете две от песните от дебюта ни. Дано ви харесат. PUBERTY и SHADOWS http://myspace.com/mentalarchitectsband Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Супер! кефите, радвам се много, че и в БГ има групи като вас. Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Това, което чух ми хареса!!! Макар да не съм голям фен на този стил, изпънението ми хареса!!! Нещата са пипнати добре!!! УСПЕХ Цитирай
bulby Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Яко, яко, яко !!!!! Макс ги цепи тия барабани Цитирай
antonium Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 (Редактирано) ^ йе йе йееее макс е върл... Редактирано Юли 24, 2007 от antonium Цитирай
patzo Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Незнам дали повредата е в моя телевизор ,но в това пърче SHADOWS intro, има един шум който не се чува , но го усетих по това че мембраните на говорителите ми щяха да изфръкнат от орбитата си . Сигурно е някъде към 10херца като гледам мембраните затова не се чува. Но е доста силен. На другото парче незнам защото не ми го зареди. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Юли 25, 2007 Автор Отговорено Юли 25, 2007 Незнам дали повредата е в моя телевизор ,но в това пърче SHADOWS intro, има един шум който не се чува , но го усетих по това че мембраните на говорителите ми щяха да изфръкнат от орбитата си . Сигурно е някъде към 10херца като гледам мембраните затова не се чува. Но е доста силен. На другото парче незнам защото не ми го зареди. NO COMENT Вътре има много повече неща, от колкото се чуват. А колкото до Puberty няма причина да не се зареди, ако имаш желание пробвай пак. Цитирай
happy joe Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 За пръв път влизам в този форум и реших да разгледам и попаднах на ваши песни. Трябва да си призная, че бях шокиран! Звучите направо супер. Ако не знаех, че сте българска група нямаше въобще и да разбера. Браво!!! Радвам се че има такива групи в България, които ме карат да се гордея, че съм българин. Като гледам младата българска сцена съм оптимист. Все повече млади групи започват да търсят свой начин на звучене без да вървят по отъпкани пътеки и това е похвално. Пожелавам ви успех и се надявам скоро да ви чуя на живо. P.S. Между другото текстът на Shadows (intro) е покъртителен. Настръхнах!!! Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 Благодарим за хубавите думи и за добрите пожелания. Надяваме се до средата на септември да приключим със записите щото вече лудите ни хващат и от октомври да се пораздвижим насам-натам. Цитирай
Recommended Posts